Search
Close this search box.

Hoekbank Sevilla met hoeksalon bed en opbergruimte

5/5

Met Hoekbank Sevilla met hoeksalon bed en opbergruimte maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Sevilla met hoeksalon bed en opbergruimte hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Sevilla met hoeksalon bed en opbergruimte

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

3 - 4

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Grijs

Materiaal

Stof

Diepte 

172 cm

Breedte armleuning 

15 cm

Product breedte 

235 cm

Product hoogte

95 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

56 cm

Zithoogte

44 cm

Omschrijving van Hoekbank Sevilla met hoeksalon bed en opbergruimte

Ontdek nu onze fantastische Hoekbank Sevilla met hoeksalon bed en opbergruimte! Deze bank is niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook zeer functioneel. Profiteer nu van onze uitzonderlijke introductieprijs en maak van je woonkamer een ware oase van comfort en gemak. Deze hoekbank is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een compacte en veelzijdige zitbank. Dankzij de slaapfunctie kun je de bank eenvoudig transformeren in een comfortabel bed, ideaal voor gasten die blijven overnachten. Daarnaast beschikt de Sevilla over een ruime opbergruimte onder de lounge, waardoor je gemakkelijk al je spullen kunt opbergen en je woonkamer opgeruimd blijft. Wat deze hoekbank extra bijzonder maakt, is dat de lounge universeel is en naar wens aan de linker- of rechterkant gemonteerd kan worden. Zo kun je de indeling van je woonkamer aanpassen aan je eigen voorkeuren en ruimte. De Hoekbank Sevilla met hoeksalon bed en opbergruimte is niet alleen een praktische keuze, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Kies voor comfort en gemak met deze geweldige hoekbank!

Veelgestelde vragen over Hoekbank Sevilla met hoeksalon bed en opbergruimte

In Hoekbank Sevilla met hoeksalon bed en opbergruimte kunnen 3 - 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 172 cm

Breedte: 235 cm

Hoogte: 95 cm

Zitdiepte: 56 cm

Zithoogte: 44 cm

Breedte armleuning: 15 cm

Hoekbank Sevilla met hoeksalon bed en opbergruimte is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank Sevilla met hoeksalon bed en opbergruimte betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Sevilla met hoeksalon bed en opbergruimte kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Sevilla met hoeksalon bed en opbergruimte betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Sevilla met hoeksalon bed en opbergruimte voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken