Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Beliani ABERDEEN Sofa (L) Roze Fluweel

Beliani ABERDEEN Sofa (L) Roze Fluweel

5/5

Met Beliani ABERDEEN Sofa (L) Roze Fluweel maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Beliani ABERDEEN Sofa (L) Roze Fluweel hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Beliani ABERDEEN Sofa (L) Roze Fluweel

Merk

Beliani

Geschikt voor aantal personen

4

Plaatsing hoek

Rechts

Kleur

Roze

Materiaal

Stof

Diepte 

168 cm

Breedte armleuning 

61 cm

Product breedte 

267 cm

Product hoogte

83 cm

Type onderstel

Hoge poten (11 cm en hoger)

Zitdiepte 

168 cm

Zithoogte

41 cm

Omschrijving van Beliani ABERDEEN Sofa (L) Roze Fluweel

De Beliani ABERDEEN Sofa (L) in Roze Fluweel is een stijlvolle gestoffeerde hoekbank met een slaapfunctie. Deze hoekbank is een absolute eyecatcher met zijn moderne vormen, waardoor elke woonkamer een gezellige sfeer krijgt. Of je nu een gezellige avond wilt doorbrengen of een rustige avond voor twee, deze bank biedt altijd comfortabele zitplaatsen. Bovendien kan de bank eenvoudig worden omgetoverd tot een comfortabele slaapbank. Het chaise-gedeelte kan zowel aan de linker- als rechterkant worden gemonteerd, afhankelijk van jouw voorkeur. Deze hoekbank heeft een L-vormige vorm en een moderne stijl. De bekleding is gemaakt van zacht fluweel in een mooie roze kleur. Het hoofdmateriaal is 100% polyester en de vulling is gemaakt van hoogwaardig schuimstof met een dichtheid van 50 kg/m3. De armleuningen hebben een strakke rechte stijl en de achterzijde van de bank is ook gestoffeerd, zodat je deze hoekbank vrij in de ruimte kunt plaatsen. Daarnaast wordt de bank geleverd met beenkappen/kussentjes voor een elegante afwerking. De afmetingen van deze hoekbank zijn als volgt: de hoogte van de armleuningen is 61 cm, de diepte is 168 cm en de zitting heeft een dikte van 20 cm. De zithoogte is 41 cm en de totale breedte van de bank is 267 cm, met een hoogte.

Veelgestelde vragen over Beliani ABERDEEN Sofa (L) Roze Fluweel

In Beliani ABERDEEN Sofa (L) Roze Fluweel kunnen 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 168 cm

Breedte: 267 cm

Hoogte: 83 cm

Zitdiepte: 168 cm

Zithoogte: 41 cm

Breedte armleuning: 61 cm

Beliani ABERDEEN Sofa (L) Roze Fluweel is gemaakt van Stof. De kleur van Beliani ABERDEEN Sofa (L) Roze Fluweel betreft Roze.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Beliani ABERDEEN Sofa (L) Roze Fluweel kan Rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Beliani ABERDEEN Sofa (L) Roze Fluweel betreft Hoge poten (11 cm en hoger).

Wij hebben bekeken waar Beliani ABERDEEN Sofa (L) Roze Fluweel voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken