Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. slaapkamer
  2. YOLA HOEKBANK LOUNGE 2-HOEK-2- VELVET

YOLA HOEKBANK LOUNGE 2-HOEK-2- VELVET

5/5

Met YOLA HOEKBANK LOUNGE 2-HOEK-2- VELVET maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van YOLA HOEKBANK LOUNGE 2-HOEK-2- VELVET hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties YOLA HOEKBANK LOUNGE 2-HOEK-2- VELVET

Merk

Maxicomfy

Geschikt voor aantal personen

7

Plaatsing hoek

Kleur

Bruin velvet

Materiaal

Stof

Diepte 

Breedte armleuning 

Product breedte 

280 cm

Product hoogte

0 cm

Type onderstel

Zitdiepte 

Zithoogte

89 cm

Omschrijving van YOLA HOEKBANK LOUNGE 2-HOEK-2- VELVET

De Yola hoekbank lounge 2-hoek-2- Velvet is de perfecte toevoeging aan uw moderne interieur. Deze U-bank straalt elegantie en kwaliteit uit dankzij de hoogwaardige bekleding. Met voldoende zitplaatsen voor het hele gezin en eventuele gasten, biedt deze ruime hoekbank ultiem comfort. De bank is ontworpen met grote zitgedeeltes en een royale lounge, waardoor u kunt genieten van ontspannen momenten. De rug- en zitkussens zijn afneembaar, waardoor u ze eenvoudig kunt reinigen. De brede en moderne armleuningen zijn niet alleen praktisch, maar voegen ook een esthetisch element toe aan het design. De Yola hoekbank wordt geleverd in losse elementen. Dit model bestaat uit 2 tweezitters met armleuning en een lounge element. Elk element is voorzien van speciale bevestigingshaken, zodat u de bank gemakkelijk aan elkaar kunt klikken. De poten worden apart bijgeleverd en zijn eenvoudig te bevestigen. Met zijn comfortabele en moderne uitstraling is de Yola hoekbank een ideale keuze voor elke familie. Dit veelzijdige meubelstuk past moeiteloos in elk interieur en biedt de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van quality time met uw dierbaren.

Veelgestelde vragen over YOLA HOEKBANK LOUNGE 2-HOEK-2- VELVET

In YOLA HOEKBANK LOUNGE 2-HOEK-2- VELVET kunnen 7 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte:

Breedte: 280 cm

Hoogte: 0 cm

Zitdiepte:

Zithoogte: 89 cm

Breedte armleuning:

YOLA HOEKBANK LOUNGE 2-HOEK-2- VELVET is gemaakt van Stof. De kleur van YOLA HOEKBANK LOUNGE 2-HOEK-2- VELVET betreft Bruin velvet.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. YOLA HOEKBANK LOUNGE 2-HOEK-2- VELVET kan geplaatst worden.

Het type onderstel van YOLA HOEKBANK LOUNGE 2-HOEK-2- VELVET betreft .

Wij hebben bekeken waar YOLA HOEKBANK LOUNGE 2-HOEK-2- VELVET voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken