Search
Close this search box.

Ribstof Hoekbank Petter Wisselbare Hoek Donker

5/5

Met Ribstof Hoekbank Petter Wisselbare Hoek Donker maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Ribstof Hoekbank Petter Wisselbare Hoek Donker hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Ribstof Hoekbank Petter Wisselbare Hoek Donker

Merk

Merkloos

Geschikt voor aantal personen

4

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Blauw

Materiaal

Velvet

Diepte 

160.00 cm

Breedte armleuning 

0 cm

Product breedte 

160 cm

Product hoogte

67 cm

Type onderstel

Hoge poten (11 cm en hoger)

Zitdiepte 

55 cm

Zithoogte

45 cm

Omschrijving van Ribstof Hoekbank Petter Wisselbare Hoek Donker

De Ribstof Hoekbank Petter Wisselbare Hoek Donker is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en comfortabele hoekbank. Deze bank is voorzien van een lounge sofa en heeft een unieke eigenschap: de hoek is wisselbaar. Hierdoor kun je de bank aanpassen aan de indeling van je woonkamer, waardoor je optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte. Het zitvlak van deze hoekbank is gecapitonneerd, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Daarnaast is de bank uitgerust met een comfortabele zitting, waardoor je heerlijk kunt ontspannen na een lange dag. De zachte ribstof bekleding voelt niet alleen prettig aan, maar geeft de bank ook een trendy en eigentijdse uitstraling. Let op: bij het bestellen van deze hoekbank is het belangrijk om rekening te houden met de leverdatum. Bol.com geeft via e-mail een indicatieve/verwachte leverdatum, maar dit is vaak niet de echte leverdatum. Houd hier dus rekening mee bij het plannen van je interieurproject. Daarnaast willen we je erop wijzen dat dit artikel niet verzonden kan worden naar de Waddeneilanden in Nederland. We hopen echter dat je desondanks kunt genieten van deze prachtige hoekbank in je woonkamer.

Veelgestelde vragen over Ribstof Hoekbank Petter Wisselbare Hoek Donker

In Ribstof Hoekbank Petter Wisselbare Hoek Donker kunnen 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 160.00 cm

Breedte: 160 cm

Hoogte: 67 cm

Zitdiepte: 55 cm

Zithoogte: 45 cm

Breedte armleuning: 0 cm

Ribstof Hoekbank Petter Wisselbare Hoek Donker is gemaakt van Velvet. De kleur van Ribstof Hoekbank Petter Wisselbare Hoek Donker betreft Blauw.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Ribstof Hoekbank Petter Wisselbare Hoek Donker kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Ribstof Hoekbank Petter Wisselbare Hoek Donker betreft Hoge poten (11 cm en hoger).

Wij hebben bekeken waar Ribstof Hoekbank Petter Wisselbare Hoek Donker voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken