Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. slaapkamer
  2. Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 05 Donkerblauw Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 05 Donkerblauw Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

5/5

Met Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 05 Donkerblauw Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 05 Donkerblauw Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 05 Donkerblauw Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

Merk

InspireME

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Blauw

Materiaal

Polyester | Stof

Diepte 

185 cm

Breedte armleuning 

Product breedte 

420 cm

Product hoogte

85 cm

Type onderstel

Massief

Zitdiepte 

0 cm

Zithoogte

42 cm

Omschrijving van Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 05 Donkerblauw Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

De Moderne hoekbank DENVER U is een stijlvolle en functionele toevoeging aan elk interieur. Deze U-vormige hoekbank is gemaakt van massief hout en laminaat, waardoor het een stevige en duurzame constructie heeft. De bekleding is gemaakt van hoogwaardig en zeer elastisch HR-schuim, wat zorgt voor ultiem zitcomfort. De hoekbank is voorzien van een slaapfunctie en een ingebouwde bedbodem, waardoor het ook kan dienen als een comfortabel bed. Het ontwerp is veelzijdig, waardoor de bank overal in de kamer geplaatst kan worden. De bekleding is rondom bekleed met echte stof, wat een luxe uitstraling geeft. De hoekbank is voorzien van decoratieve stiksels en doorgestikte stof, wat zorgt voor een eigentijdse uitstraling. De stof is slijtvast, brandwerend en gemakkelijk schoon te maken, waardoor de hoekbank lang mooi blijft. Het meubel is uitgerust met een handig mos openingssysteem, waardoor het gemakkelijk te transformeren is van bank naar bed. De kleuren van het meubel kunnen iets afwijken van de werkelijke kleuren, afhankelijk van monitorinstellingen of andere displays. De totale hoogte van de hoekbank, inclusief kussens, is 85 cm. Zonder kussens is de hoogte 70 cm en de hoogte van de voeten is 2 cm. De voetenbank heeft een lengte van 185 cm en de totale breed.

Veelgestelde vragen over Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 05 Donkerblauw Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

In Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 05 Donkerblauw Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 185 cm

Breedte: 420 cm

Hoogte: 85 cm

Zitdiepte: 0 cm

Zithoogte: 42 cm

Breedte armleuning:

Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 05 Donkerblauw Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed is gemaakt van Polyester | Stof. De kleur van Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 05 Donkerblauw Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed betreft Blauw.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 05 Donkerblauw Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 05 Donkerblauw Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed betreft Massief.

Wij hebben bekeken waar Moderne hoekbank U-vormige sofa hoekbank DENVER U Poso 05 Donkerblauw Slaapbank met opbergruimte voor beddengoed voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken