Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank met Bed en opbergruimte Manos Black Rechts hoeksalon met slaapfunctie en koffer hoekzetel seatsandbeds.be

Hoekbank met Bed en opbergruimte Manos Black Rechts hoeksalon met slaapfunctie en koffer hoekzetel seatsandbeds.be

5/5

Met Hoekbank met Bed en opbergruimte Manos Black Rechts hoeksalon met slaapfunctie en koffer hoekzetel seatsandbeds.be maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank met Bed en opbergruimte Manos Black Rechts hoeksalon met slaapfunctie en koffer hoekzetel seatsandbeds.be hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank met Bed en opbergruimte Manos Black Rechts hoeksalon met slaapfunctie en koffer hoekzetel seatsandbeds.be

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

4

Plaatsing hoek

Rechts

Kleur

zwart lederlook + zwart stof

Materiaal

Kunstleer | Stof | Hout

Diepte 

175 cm

Breedte armleuning 

30 cm

Product breedte 

260 cm

Product hoogte

71 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

65 cm

Zithoogte

42 cm

Omschrijving van Hoekbank met Bed en opbergruimte Manos Black Rechts hoeksalon met slaapfunctie en koffer hoekzetel seatsandbeds.be

De Hoekbank met Bed en opbergruimte Manos Black is de perfecte aanvulling op jouw woonkamer. Deze hoekbank is afgewerkt in een mooie combinatie van pu lederlook en stof, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Naast het feit dat deze hoekbank er prachtig uitziet, biedt hij ook nog eens talloze praktische voordelen. Wat deze hoekbank zo bijzonder maakt, is de ruime slaapoptie en de opbergruimte onder de lounge. Hierdoor kun je gemakkelijk extra dekens, kussens of andere spullen opbergen, zodat je woonkamer altijd netjes en opgeruimd blijft. De Hoekbank met Bed en opbergruimte Manos Black is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals vurenhout, dwarsveren en koudschuim. Dit zorgt niet alleen voor een geweldig zitcomfort, maar ook voor een stevige en duurzame bank waar je jarenlang plezier van zult hebben. Bij deze hoekbank worden ook nog eens twee toffe sierkussens meegeleverd, waardoor je de bank helemaal naar jouw smaak kunt aankleden. De kleur van de hoekbank is onderkant zwart lederlook en het zitvlak is voorzien van een stevige dikke structuurstof, zoals afgebeeld. Kortom, de Hoekbank met Bed en opbergruimte Manos Black is een echte bestseller en een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar comfort, stijl en praktisch gebruiksgemak in é.

Veelgestelde vragen over Hoekbank met Bed en opbergruimte Manos Black Rechts hoeksalon met slaapfunctie en koffer hoekzetel seatsandbeds.be

In Hoekbank met Bed en opbergruimte Manos Black Rechts hoeksalon met slaapfunctie en koffer hoekzetel seatsandbeds.be kunnen 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 175 cm

Breedte: 260 cm

Hoogte: 71 cm

Zitdiepte: 65 cm

Zithoogte: 42 cm

Breedte armleuning: 30 cm

Hoekbank met Bed en opbergruimte Manos Black Rechts hoeksalon met slaapfunctie en koffer hoekzetel seatsandbeds.be is gemaakt van Kunstleer | Stof | Hout. De kleur van Hoekbank met Bed en opbergruimte Manos Black Rechts hoeksalon met slaapfunctie en koffer hoekzetel seatsandbeds.be betreft zwart lederlook + zwart stof.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank met Bed en opbergruimte Manos Black Rechts hoeksalon met slaapfunctie en koffer hoekzetel seatsandbeds.be kan Rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank met Bed en opbergruimte Manos Black Rechts hoeksalon met slaapfunctie en koffer hoekzetel seatsandbeds.be betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank met Bed en opbergruimte Manos Black Rechts hoeksalon met slaapfunctie en koffer hoekzetel seatsandbeds.be voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken