Search
Close this search box.

Hoekbank Reyiz + U vorm hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte Links SeatsandBeds U vormige bank

5/5

Met Hoekbank Reyiz + U vorm hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte Links SeatsandBeds U vormige bank maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Reyiz + U vorm hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte Links SeatsandBeds U vormige bank hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Reyiz + U vorm hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte Links SeatsandBeds U vormige bank

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Wit

Materiaal

Stof | Kunstleer

Diepte 

180 cm

Breedte armleuning 

20 cm

Product breedte 

304 cm

Product hoogte

85 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

52 cm

Zithoogte

42 cm

Omschrijving van Hoekbank Reyiz + U vorm hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte Links SeatsandBeds U vormige bank

De hoekbank Reyiz + U vorm hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte is een stijlvolle en functionele toevoeging aan uw interieur. Met zijn ruime opstelling en U-vormige ontwerp biedt deze bank voldoende zitplaatsen voor het hele gezin. De bank is voorzien van een slaapfunctie, waardoor het een ideale keuze is voor gasten die willen blijven overnachten. Daarnaast beschikt de hoekbank Reyiz over handige opbergruimte, waarin u uw dekens, kussens of andere items kunt opbergen. Dit zorgt voor een opgeruimde en georganiseerde woonkamer. De onderkant en armleuningen van de bank zijn gemaakt van wit lederlook, wat zorgt voor een moderne en strakke uitstraling. Het zitvlak en de kussens zijn bekleed met een grijze structuurstof, wat zorgt voor een comfortabele en gezellige zitervaring. Bij de levering van de hoekbank Reyiz ontvangt u 6 rugkussens en 2 sierkussens, waardoor u de bank naar wens kunt stylen. Een groot voordeel van deze bank is dat deze wordt geleverd in compacte verpakkingen, waardoor het transport en het naar binnen brengen in uw huis gemakkelijk wordt gemaakt. De pootjes van de bank zijn al voorgemonteerd, waardoor het slechts 5 minuten kost om de hoekbank Reyiz gebruiksklaar te maken. Kortom, deze hoekbank combineert stijl, functionaliteit en comfort op een unie.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Reyiz + U vorm hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte Links SeatsandBeds U vormige bank

In Hoekbank Reyiz + U vorm hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte Links SeatsandBeds U vormige bank kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 180 cm

Breedte: 304 cm

Hoogte: 85 cm

Zitdiepte: 52 cm

Zithoogte: 42 cm

Breedte armleuning: 20 cm

Hoekbank Reyiz + U vorm hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte Links SeatsandBeds U vormige bank is gemaakt van Stof | Kunstleer. De kleur van Hoekbank Reyiz + U vorm hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte Links SeatsandBeds U vormige bank betreft Wit.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Reyiz + U vorm hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte Links SeatsandBeds U vormige bank kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Reyiz + U vorm hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte Links SeatsandBeds U vormige bank betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Reyiz + U vorm hoeksalon met slaapfunctie en opbergruimte Links SeatsandBeds U vormige bank voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken