Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. InspireMe Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame,Longchair aan beide zijden monteerbaar 232x137x84 cm

InspireMe Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame,Longchair aan beide zijden monteerbaar 232x137x84 cm

5/5

Met InspireMe Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame,Longchair aan beide zijden monteerbaar 232x137x84 cm maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van InspireMe Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame,Longchair aan beide zijden monteerbaar 232x137x84 cm hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties InspireMe Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame,Longchair aan beide zijden monteerbaar 232x137x84 cm

Merk

InspireME

Geschikt voor aantal personen

3 - 4

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Grijs

Materiaal

Velvet | Stof

Diepte 

137 cm

Breedte armleuning 

15 cm

Product breedte 

232 cm

Product hoogte

84 cm

Type onderstel

Hoge poten (11 cm en hoger)

Zitdiepte 

53 cm

Zithoogte

42 cm

Omschrijving van InspireMe Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame,Longchair aan beide zijden monteerbaar 232x137x84 cm

De InspireMe Hoekbank is een multifunctioneel meubelstuk dat perfect past in elke woonkamer. Met zijn elegante ontwerp en moderne uitstraling zal deze hoekbank zeker de aandacht trekken. Deze bank is niet alleen een comfortabele zitplek, maar biedt ook een slaapfunctie en handige opbergruimte. Met een breedte van 232 cm, een diepte van 137 cm en een hoogte van 84 cm, is deze hoekbank ruim genoeg om te ontspannen en te genieten. Het ligoppervlak heeft een afmeting van 200x135 cm, waardoor er voldoende ruimte is om comfortabel te slapen. Dit maakt de hoekbank ideaal voor gasten die blijven overnachten of voor momenten waarop je gewoon even wilt ontspannen en dutten. Deze hoekbank is ook praktisch in gebruik. Je kunt de longchair aan beide zijden van de bank monteren, afhankelijk van de indeling van je woonkamer. Dit geeft je de flexibiliteit om de bank aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeur en ruimte. Daarnaast beschikt de bank over handige opbergruimte, waarin je gemakkelijk dekens, kussens of andere spullen kunt opbergen. Hierdoor blijft je woonkamer netjes en opgeruimd. Met de InspireMe Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte haal je niet alleen een comfortabel meubelstuk in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Geniet van ontspannende momenten op deze bank.

Veelgestelde vragen over InspireMe Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame,Longchair aan beide zijden monteerbaar 232x137x84 cm

In InspireMe Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame,Longchair aan beide zijden monteerbaar 232x137x84 cm kunnen 3 - 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 137 cm

Breedte: 232 cm

Hoogte: 84 cm

Zitdiepte: 53 cm

Zithoogte: 42 cm

Breedte armleuning: 15 cm

InspireMe Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame,Longchair aan beide zijden monteerbaar 232x137x84 cm is gemaakt van Velvet | Stof. De kleur van InspireMe Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame,Longchair aan beide zijden monteerbaar 232x137x84 cm betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. InspireMe Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame,Longchair aan beide zijden monteerbaar 232x137x84 cm kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van InspireMe Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame,Longchair aan beide zijden monteerbaar 232x137x84 cm betreft Hoge poten (11 cm en hoger).

Wij hebben bekeken waar InspireMe Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame,Longchair aan beide zijden monteerbaar 232x137x84 cm voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken