Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. hoekbank xxl big sofa fatguy- corduroy rib beige- hoekbanken en hoeksalon bij zetelsenbedden.be

hoekbank xxl big sofa fatguy- corduroy rib beige- hoekbanken en hoeksalon bij zetelsenbedden.be

5/5

Met hoekbank xxl big sofa fatguy- corduroy rib beige- hoekbanken en hoeksalon bij zetelsenbedden.be maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van hoekbank xxl big sofa fatguy- corduroy rib beige- hoekbanken en hoeksalon bij zetelsenbedden.be hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties hoekbank xxl big sofa fatguy- corduroy rib beige- hoekbanken en hoeksalon bij zetelsenbedden.be

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

8

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Beige

Materiaal

Stof

Diepte 

137 cm

Breedte armleuning 

40 cm

Product breedte 

365 cm

Product hoogte

81 cm

Type onderstel

Frame

Zitdiepte 

93 cm

Zithoogte

48 cm

Omschrijving van hoekbank xxl big sofa fatguy- corduroy rib beige- hoekbanken en hoeksalon bij zetelsenbedden.be

De hoekbank XXL Big Sofa Fatguy is een absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar comfort en stijl in zijn woonkamer. Met zijn indrukwekkende formaat en praktische eigenschappen zal deze bank een prachtige toevoeging zijn aan elke interieurstijl. De bank is bekleed met een schitterende corduroy ribstof in een trendy beige kleur, waardoor het niet alleen heerlijk zacht aanvoelt, maar ook een eigentijdse uitstraling heeft. Een opvallend kenmerk van de Fatguy hoekbank is de diepe en zachte zitting, die je uitnodigt om heerlijk neer te ploffen en volop te genieten van ultiem comfort. Met zijn royale afmetingen van 265×365 cm biedt deze bank voldoende ruimte om samen met je gezin te ontspannen of om gasten comfortabel te ontvangen. Bovendien kun je de Fatguy naar wens aanpassen, dankzij het extra tussenstuk met handige kliksystemen. Je kunt het tussenstuk eenvoudigweg verwijderen om de Big Sofa te verkleinen, of je kunt het links of rechts van de bank plaatsen om aan te sluiten bij jouw specifieke wensen en behoeften. Met de Fatguy hoekbank haal je niet alleen een comfortabele zitplek in huis, maar ook een stijlvolle eyecatcher die perfect past bij elk interieur. Dus waar wacht je nog op? Trakteer jezelf en je woonkamer op de ultieme ontspanning met de Fatguy hoekbank XXL Big Sofa!

Veelgestelde vragen over hoekbank xxl big sofa fatguy- corduroy rib beige- hoekbanken en hoeksalon bij zetelsenbedden.be

In hoekbank xxl big sofa fatguy- corduroy rib beige- hoekbanken en hoeksalon bij zetelsenbedden.be kunnen 8 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 137 cm

Breedte: 365 cm

Hoogte: 81 cm

Zitdiepte: 93 cm

Zithoogte: 48 cm

Breedte armleuning: 40 cm

hoekbank xxl big sofa fatguy- corduroy rib beige- hoekbanken en hoeksalon bij zetelsenbedden.be is gemaakt van Stof. De kleur van hoekbank xxl big sofa fatguy- corduroy rib beige- hoekbanken en hoeksalon bij zetelsenbedden.be betreft Beige.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. hoekbank xxl big sofa fatguy- corduroy rib beige- hoekbanken en hoeksalon bij zetelsenbedden.be kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van hoekbank xxl big sofa fatguy- corduroy rib beige- hoekbanken en hoeksalon bij zetelsenbedden.be betreft Frame.

Wij hebben bekeken waar hoekbank xxl big sofa fatguy- corduroy rib beige- hoekbanken en hoeksalon bij zetelsenbedden.be voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken