Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank design Lizza 270cm beige teddy loungebank zowel links als rechts

Hoekbank design Lizza 270cm beige teddy loungebank zowel links als rechts

5/5

Met Hoekbank design Lizza 270cm beige teddy loungebank zowel links als rechts maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank design Lizza 270cm beige teddy loungebank zowel links als rechts hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank design Lizza 270cm beige teddy loungebank zowel links als rechts

Merk

Lizzely Garden & Living

Geschikt voor aantal personen

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Beige teddy

Materiaal

Stof

Diepte 

150 cm

Breedte armleuning 

10 cm

Product breedte 

270 cm

Product hoogte

85 cm

Type onderstel

Hoge poten (11 cm en hoger)

Zitdiepte 

56 cm

Zithoogte

47 cm

Omschrijving van Hoekbank design Lizza 270cm beige teddy loungebank zowel links als rechts

Let op! Helaas is het vanwege de omvang van dit product niet mogelijk om het op zaterdag te bezorgen. Deze hoekbank heeft een prachtig design en is perfect voor jouw woonkamer. De Lizza hoekbank is uitgevoerd in een mooie beige kleur en is gemaakt van zachte teddy stof. Hierdoor voelt de bank heerlijk comfortabel aan. De afmetingen van de bank zijn als volgt: de breedte is 270,0 cm, de diepte is 150,0 cm en de hoogte is 85,0 cm. Het gewicht van de bank is 76,0 kg. De zitbreedte is 240,0 cm en de zitdiepte is 56,0 cm. De zithoogte is 47,0 cm en de hoogte van de armleuning is 70,0 cm. De zitkussens hebben een dikte van 28,0 cm en de armleuningen zijn 10,0 cm dik. Deze hoekbank heeft vele pluspunten. Het kan zowel links als rechts worden gemonteerd, dus je kunt zelf kiezen wat het beste bij jouw woonkamer past. Daarnaast is de bank voorzien van no sag springs, wat zorgt voor ultiem comfort en ervoor zorgt dat de veren niet inzakken. De Lizza hoekbank is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een tijdloos ontwerp, waardoor het eenvoudig te combineren is in iedere woonstijl. De stoere zwarte stalen poten geven de bank een stoere touch. Let wel op, deze hoekbank wordt niet als set verkocht. Je kunt deze prachtige hoekbank dus.

Veelgestelde vragen over Hoekbank design Lizza 270cm beige teddy loungebank zowel links als rechts

In Hoekbank design Lizza 270cm beige teddy loungebank zowel links als rechts kunnen zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 150 cm

Breedte: 270 cm

Hoogte: 85 cm

Zitdiepte: 56 cm

Zithoogte: 47 cm

Breedte armleuning: 10 cm

Hoekbank design Lizza 270cm beige teddy loungebank zowel links als rechts is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank design Lizza 270cm beige teddy loungebank zowel links als rechts betreft Beige teddy.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank design Lizza 270cm beige teddy loungebank zowel links als rechts kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank design Lizza 270cm beige teddy loungebank zowel links als rechts betreft Hoge poten (11 cm en hoger).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank design Lizza 270cm beige teddy loungebank zowel links als rechts voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken