Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Kave Home Kinderbankje Marzieh van rotan 67 cm

Kave Home Kinderbankje Marzieh van rotan 67 cm

5/5

Met Kave Home Kinderbankje Marzieh van rotan 67 cm maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Kave Home Kinderbankje Marzieh van rotan 67 cm hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Kave Home Kinderbankje Marzieh van rotan 67 cm

Merk

Kave Home

Geschikt voor aantal personen

Plaatsing hoek

Kleur

Bruin

Materiaal

Rotan

Diepte 

42 cm

Breedte armleuning 

2.5 cm

Product breedte 

67 cm

Product hoogte

62.50 cm

Type onderstel

Hoge poten (11 cm en hoger)

Zitdiepte 

36 cm

Zithoogte

30 cm

Omschrijving van Kave Home Kinderbankje Marzieh van rotan 67 cm

Stap in de betoverende wereld van verbeelding met het Kave Home Kinderbankje Marzieh van rotan 67 cm. Dit schattige bankje is speciaal ontworpen om jouw kleintjes het gevoel te geven dat ze de koningen en koninginnen zijn van hun eigen fantasiewereld. Ze zullen dol zijn op het hebben van hun eigen comfortabele plekje om te tekenen, spelen en ontspannen. Wat dit bankje echt bijzonder maakt, is dat het met de hand is gemaakt van hoogwaardig rotan. Dit betekent niet alleen dat het duurzaam en milieuvriendelijk is, maar ook dat het een uniek en ambachtelijk karakter heeft. Elk bankje is met liefde en zorg vervaardigd, waardoor het een stukje vakmanschap in huis brengt. Met een hoogte van 67 cm is dit bankje perfect aangepast aan de behoeften van kinderen. Het biedt een comfortabele zitplaats en heeft een stevige constructie die bestand is tegen het energieke spel van jouw kleintjes. Bovendien heeft het bankje een tijdloos ontwerp dat gemakkelijk in elke kinderkamer of speelhoek past. Geef jouw kinderen een plek waar ze hun verbeelding kunnen laten floreren en tegelijkertijd de wereld een stukje mooier maken. Kies voor het Kave Home Kinderbankje Marzieh van rotan 67 cm en laat hen genieten van comfort en speelplezier op een duurzame en stijlvolle manier.

Veelgestelde vragen over Kave Home Kinderbankje Marzieh van rotan 67 cm

In Kave Home Kinderbankje Marzieh van rotan 67 cm kunnen zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 42 cm

Breedte: 67 cm

Hoogte: 62.50 cm

Zitdiepte: 36 cm

Zithoogte: 30 cm

Breedte armleuning: 2.5 cm

Kave Home Kinderbankje Marzieh van rotan 67 cm is gemaakt van Rotan. De kleur van Kave Home Kinderbankje Marzieh van rotan 67 cm betreft Bruin.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Kave Home Kinderbankje Marzieh van rotan 67 cm kan geplaatst worden.

Het type onderstel van Kave Home Kinderbankje Marzieh van rotan 67 cm betreft Hoge poten (11 cm en hoger).

Wij hebben bekeken waar Kave Home Kinderbankje Marzieh van rotan 67 cm voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken