Search
Close this search box.

Omkeerbare modulaire hoekbank van fluweel BLAYNE Bordeauxrood L 200 cm x H 91 cm x D 139 cm

5/5

Met Omkeerbare modulaire hoekbank van fluweel BLAYNE Bordeauxrood L 200 cm x H 91 cm x D 139 cm maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Omkeerbare modulaire hoekbank van fluweel BLAYNE Bordeauxrood L 200 cm x H 91 cm x D 139 cm hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Omkeerbare modulaire hoekbank van fluweel BLAYNE Bordeauxrood L 200 cm x H 91 cm x D 139 cm

Merk

Merkloos

Geschikt voor aantal personen

4

Plaatsing hoek

Kleur

Rood

Materiaal

Stof

Diepte 

139.0 cm

Breedte armleuning 

Product breedte 

200 cm

Product hoogte

91 cm

Type onderstel

Zitdiepte 

57 cm

Zithoogte

Omschrijving van Omkeerbare modulaire hoekbank van fluweel BLAYNE Bordeauxrood L 200 cm x H 91 cm x D 139 cm

Bent u op zoek naar een stijlvolle en veelzijdige bank voor uw woonkamer? Dan is de omkeerbare modulaire hoekbank van fluweel BLAYNE in bordeauxrood de perfecte keuze! Deze bank straalt een unieke charme uit dankzij de combinatie van gouden metalen poten, fluwelen bekleding en prachtige stiksels op de rug. Met zijn art deco stijl zal deze bank zeker een eyecatcher zijn in uw interieur. Wat deze bank echt speciaal maakt, is de omkeerbare functie en de modulaire poef. Hierdoor kunt u de bank in verschillende configuraties plaatsen, afhankelijk van de beschikbare ruimte in uw woonkamer. Of u nu een ruime hoekbank wilt creëren of liever een compacte zithoek, met deze bank is alles mogelijk. Bovendien voegt de bordeauxrode kleur een vleugje elegantie en moderniteit toe aan uw interieur, waardoor het een trendy uitstraling krijgt. Met een lengte van 200 cm, een hoogte van 91 cm en een diepte van 139 cm biedt deze hoekbank voldoende ruimte om comfortabel te zitten of loungen. De fluwelen bekleding zorgt niet alleen voor een luxueuze uitstraling, maar biedt ook een zacht en aangenaam gevoel. Kortom, met de BLAYNE hoekbank kunt u genieten van ultiem comfort en tegelijkertijd uw interieur een stijlvolle upgrade geven.

Veelgestelde vragen over Omkeerbare modulaire hoekbank van fluweel BLAYNE Bordeauxrood L 200 cm x H 91 cm x D 139 cm

In Omkeerbare modulaire hoekbank van fluweel BLAYNE Bordeauxrood L 200 cm x H 91 cm x D 139 cm kunnen 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 139.0 cm

Breedte: 200 cm

Hoogte: 91 cm

Zitdiepte: 57 cm

Zithoogte:

Breedte armleuning:

Omkeerbare modulaire hoekbank van fluweel BLAYNE Bordeauxrood L 200 cm x H 91 cm x D 139 cm is gemaakt van Stof. De kleur van Omkeerbare modulaire hoekbank van fluweel BLAYNE Bordeauxrood L 200 cm x H 91 cm x D 139 cm betreft Rood.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Omkeerbare modulaire hoekbank van fluweel BLAYNE Bordeauxrood L 200 cm x H 91 cm x D 139 cm kan geplaatst worden.

Het type onderstel van Omkeerbare modulaire hoekbank van fluweel BLAYNE Bordeauxrood L 200 cm x H 91 cm x D 139 cm betreft .

Wij hebben bekeken waar Omkeerbare modulaire hoekbank van fluweel BLAYNE Bordeauxrood L 200 cm x H 91 cm x D 139 cm voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken