Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank Merze Velours met opbergruimte en slaapfunctie hoeksalon U vorm zetelsenbedden.be

Hoekbank Merze Velours met opbergruimte en slaapfunctie hoeksalon U vorm zetelsenbedden.be

5/5

Met Hoekbank Merze Velours met opbergruimte en slaapfunctie hoeksalon U vorm zetelsenbedden.be maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Merze Velours met opbergruimte en slaapfunctie hoeksalon U vorm zetelsenbedden.be hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Merze Velours met opbergruimte en slaapfunctie hoeksalon U vorm zetelsenbedden.be

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

Plaatsing hoek

Kleur

grijs

Materiaal

Stof | Velvet

Diepte 

155 cm

Breedte armleuning 

20 cm

Product breedte 

320 cm

Product hoogte

72 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

76 cm

Zithoogte

39 cm

Omschrijving van Hoekbank Merze Velours met opbergruimte en slaapfunctie hoeksalon U vorm zetelsenbedden.be

Ben je op zoek naar een trendy hoekbank? Dan is de Hoekbank Merze Velours met opbergruimte en slaapfunctie van hoeksalon U vorm zetelsenbedden.be de perfecte keuze voor jou. Deze bestseller heeft niet alleen een jonge en moderne uitstraling, maar biedt ook tal van voordelen. Aan elke kant van de bank bevinden zich 2 longchairs (lounges) waar je heerlijk kunt relaxen. Bovendien is de bank voorzien van een slaapfunctie en een handige opbergruimte. Of je nu wilt zitten, liggen, slapen of gewoon chillen, met deze hoekbank kan het allemaal. Het middenstuk van de bank kan gemakkelijk worden uitgeschoven, waardoor je toegang krijgt tot een ruime opbergruimte. Daarnaast kunnen de rugleuningen plat worden gelegd, waardoor je een groot slaapoppervlak creëert. Dankzij het stevige zitcomfort kun je jarenlang genieten van deze bank. De Hoekbank Merze wordt geleverd in de kleur grijs velours, een prachtige gestructureerde velvet stof. De bank bestaat uit 5 delen en is al gedeeltelijk voorgemonteerd. Je hoeft alleen nog maar de delen aan elkaar vast te klikken dankzij het eenvoudige kliksysteem. Kortom, met de Hoekbank Merze Velours haal je niet alleen een stijlvolle eyecatcher in huis, maar ook een praktische en comfortabele zitplek waar je vele jaren plezier van zult hebben.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Merze Velours met opbergruimte en slaapfunctie hoeksalon U vorm zetelsenbedden.be

In Hoekbank Merze Velours met opbergruimte en slaapfunctie hoeksalon U vorm zetelsenbedden.be kunnen zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 155 cm

Breedte: 320 cm

Hoogte: 72 cm

Zitdiepte: 76 cm

Zithoogte: 39 cm

Breedte armleuning: 20 cm

Hoekbank Merze Velours met opbergruimte en slaapfunctie hoeksalon U vorm zetelsenbedden.be is gemaakt van Stof | Velvet. De kleur van Hoekbank Merze Velours met opbergruimte en slaapfunctie hoeksalon U vorm zetelsenbedden.be betreft grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Merze Velours met opbergruimte en slaapfunctie hoeksalon U vorm zetelsenbedden.be kan geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Merze Velours met opbergruimte en slaapfunctie hoeksalon U vorm zetelsenbedden.be betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Merze Velours met opbergruimte en slaapfunctie hoeksalon U vorm zetelsenbedden.be voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken