Search
Close this search box.

Hoekbank U Bank Loungebank -Panoramische Salon 350 cm

5/5

Met Hoekbank U Bank Loungebank -Panoramische Salon 350 cm maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank U Bank Loungebank -Panoramische Salon 350 cm hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank U Bank Loungebank -Panoramische Salon 350 cm

Merk

interieurs online

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Preston 23 Bruin

Materiaal

Kunstleer

Diepte 

65 cm

Breedte armleuning 

17 cm

Product breedte 

350 cm

Product hoogte

82 cm

Type onderstel

Hoge poten (11 cm en hoger)

Zitdiepte 

65 cm

Zithoogte

42 cm

Omschrijving van Hoekbank U Bank Loungebank -Panoramische Salon 350 cm

De Hoekbank U Bank Loungebank - Panoramische Salon 350 cm is een prachtige toevoeging aan elk interieur. Met zijn zwarte designpoten en losse rugkussens biedt deze bank een moderne en stijlvolle uitstraling. De zitkussens zijn vast en zorgen voor het ultieme comfort tijdens het loungen. Deze hoekbank is verkrijgbaar in een omgekeerde versie, waardoor je de indeling van de bank kunt aanpassen aan jouw wensen en de beschikbare ruimte in je huis. De vintage bruine kleur van het materiaal, PU Preston 100% polyester, geeft een warme en gezellige sfeer aan de bank. Met een breedte van 350 cm, een lounge diepte van 170 cm en een ottomaan diepte van 210 cm biedt deze hoekbank voldoende ruimte voor het hele gezin of om gezellig met vrienden te ontspannen. Creëer je eigen panoramische salon met deze prachtige U Bank Loungebank en geniet van ultiem comfort en stijl in je huis.

Veelgestelde vragen over Hoekbank U Bank Loungebank -Panoramische Salon 350 cm

In Hoekbank U Bank Loungebank -Panoramische Salon 350 cm kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 65 cm

Breedte: 350 cm

Hoogte: 82 cm

Zitdiepte: 65 cm

Zithoogte: 42 cm

Breedte armleuning: 17 cm

Hoekbank U Bank Loungebank -Panoramische Salon 350 cm is gemaakt van Kunstleer. De kleur van Hoekbank U Bank Loungebank -Panoramische Salon 350 cm betreft Preston 23 Bruin.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank U Bank Loungebank -Panoramische Salon 350 cm kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank U Bank Loungebank -Panoramische Salon 350 cm betreft Hoge poten (11 cm en hoger).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank U Bank Loungebank -Panoramische Salon 350 cm voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken