Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele voetenbank Santos

Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele voetenbank Santos

5/5

Met Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele voetenbank Santos maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele voetenbank Santos hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele voetenbank Santos

Merk

InspireME

Geschikt voor aantal personen

4

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Blauw

Materiaal

Hout | Stof

Diepte 

140 cm

Breedte armleuning 

Product breedte 

235 cm

Product hoogte

97 cm

Type onderstel

Massief

Zitdiepte 

0 cm

Zithoogte

Omschrijving van Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele voetenbank Santos

De Santos hoekbank is een veelzijdig meubelstuk dat perfect is voor zowel de woonkamer als de slaapkamer. Deze L-vormige bank met universele voetenbank is niet alleen stijlvol, maar heeft ook een handige slaapfunctie. Met een simpele beweging kan de bank worden omgebouwd tot een comfortabel en volwaardig bed. De hoekbank is gemaakt van hoogwaardig massief hout en laminaat, waardoor het een stevige en duurzame constructie heeft. De bekleding is gemaakt van hoog veerkrachtig schuim en PU, wat zorgt voor een comfortabele zitervaring. De bank is volledig gestoffeerd, inclusief de rug, waardoor het overal in de kamer kan worden geplaatst. De Santos hoekbank wordt geleverd inclusief 2 sierkussens, die het geheel een extra luxe uitstraling geven. De voorpoten van de bank zijn gemaakt van hout, wat een natuurlijke en warme touch aan het geheel geeft. Met afmetingen van 235 cm breed, 140 cm diep en een hoogte van 97 cm (inclusief kussens) biedt de bank voldoende ruimte om comfortabel te zitten of te liggen. Het slaapoppervlak van 200 cm x 124 cm zorgt ervoor dat er genoeg ruimte is om heerlijk te kunnen slapen. De zithoogte van 49 cm en zitdiepte van 57 cm dragen bij aan het comfortabele design van deze veelzijdige hoekbank. Kortom, de Santos hoekbank met slaap.

Veelgestelde vragen over Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele voetenbank Santos

In Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele voetenbank Santos kunnen 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 140 cm

Breedte: 235 cm

Hoogte: 97 cm

Zitdiepte: 0 cm

Zithoogte:

Breedte armleuning:

Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele voetenbank Santos is gemaakt van Hout | Stof. De kleur van Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele voetenbank Santos betreft Blauw.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele voetenbank Santos kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele voetenbank Santos betreft Massief.

Wij hebben bekeken waar Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele voetenbank Santos voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken