Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. slaapkamer
  2. Moderne hoekbank U-vormige bank hoekbank DENVER U Poso 145 Roze slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

Moderne hoekbank U-vormige bank hoekbank DENVER U Poso 145 Roze slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

5/5

Met Moderne hoekbank U-vormige bank hoekbank DENVER U Poso 145 Roze slaapbank met opbergruimte voor beddengoed maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Moderne hoekbank U-vormige bank hoekbank DENVER U Poso 145 Roze slaapbank met opbergruimte voor beddengoed hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Moderne hoekbank U-vormige bank hoekbank DENVER U Poso 145 Roze slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

Merk

InspireME

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Roze

Materiaal

Polyester | Stof

Diepte 

185 cm

Breedte armleuning 

Product breedte 

420 cm

Product hoogte

85 cm

Type onderstel

Massief

Zitdiepte 

0 cm

Zithoogte

42 cm

Omschrijving van Moderne hoekbank U-vormige bank hoekbank DENVER U Poso 145 Roze slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

De moderne hoekbank DENVER U is een stijlvolle toevoeging aan elke woonkamer. Met zijn U-vormige ontwerp biedt deze bank voldoende zitruimte voor het hele gezin. De bank is gemaakt van massief hout en laminaat, waardoor hij stevig en duurzaam is. De bekleding van de hoekbank is gemaakt van hoogwaardig en zeer elastisch HR-schuim, wat zorgt voor een comfortabele zitervaring. De bank is voorzien van een slaapfunctie en een bedbodem, waardoor hij ook dienst kan doen als slaapbank. Bovendien heeft de bank opbergruimte voor beddengoed, waardoor u uw ruimte efficiënt kunt gebruiken. De hoekbank DENVER U heeft een rondom bekleding, waardoor hij overal in de kamer kan worden geplaatst. De decoratieve stiksels en de doorgestikte stof geven de bank een luxe uitstraling. De stof is slijtvast, brandwerend en gemakkelijk schoon te maken, waardoor deze bank perfect is voor gezinnen met kinderen of huisdieren. Het mos openingssysteem zorgt ervoor dat de bank gemakkelijk kan worden geopend en gesloten. De meubelkleuren kunnen enigszins afwijken van de werkelijke kleuren, afhankelijk van de monitorinstellingen of andere displays. De afmetingen van de bank zijn als volgt: totale hoogte (met kussens): 85 cm, hoogte hoekbank alleen zonder kussens: 70 cm, hoogte vo.

Veelgestelde vragen over Moderne hoekbank U-vormige bank hoekbank DENVER U Poso 145 Roze slaapbank met opbergruimte voor beddengoed

In Moderne hoekbank U-vormige bank hoekbank DENVER U Poso 145 Roze slaapbank met opbergruimte voor beddengoed kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 185 cm

Breedte: 420 cm

Hoogte: 85 cm

Zitdiepte: 0 cm

Zithoogte: 42 cm

Breedte armleuning:

Moderne hoekbank U-vormige bank hoekbank DENVER U Poso 145 Roze slaapbank met opbergruimte voor beddengoed is gemaakt van Polyester | Stof. De kleur van Moderne hoekbank U-vormige bank hoekbank DENVER U Poso 145 Roze slaapbank met opbergruimte voor beddengoed betreft Roze.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Moderne hoekbank U-vormige bank hoekbank DENVER U Poso 145 Roze slaapbank met opbergruimte voor beddengoed kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Moderne hoekbank U-vormige bank hoekbank DENVER U Poso 145 Roze slaapbank met opbergruimte voor beddengoed betreft Massief.

Wij hebben bekeken waar Moderne hoekbank U-vormige bank hoekbank DENVER U Poso 145 Roze slaapbank met opbergruimte voor beddengoed voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken