Search
Close this search box.

Hoekbank Sella rechts hoeksalon met bed en opbergruimte

5/5

Met Hoekbank Sella rechts hoeksalon met bed en opbergruimte maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Sella rechts hoeksalon met bed en opbergruimte hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Sella rechts hoeksalon met bed en opbergruimte

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

4

Plaatsing hoek

Rechts

Kleur

Grijs

Materiaal

Stof

Diepte 

202 cm

Breedte armleuning 

36 cm

Product breedte 

275 cm

Product hoogte

71 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

55 cm

Zithoogte

43 cm

Omschrijving van Hoekbank Sella rechts hoeksalon met bed en opbergruimte

Ben je op zoek naar een trendy en praktische hoekbank voor je woonkamer? Dan is de Hoekbank Sella met slaapfunctie en opbergruimte precies wat je nodig hebt! Deze hoekbank is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. De bank is voorzien van een ruim bed en handige opbergruimte, zodat je al je spullen gemakkelijk kunt opbergen. Een ander groot pluspunt van de Hoekbank Sella zijn de verstelbare hoofdsteunen. Deze zorgen voor extra comfort en maken het mogelijk om de bank aan te passen aan jouw wensen. Daarnaast is de bank uitgevoerd in een trendy grijs structuurstof, wat zorgt voor een moderne uitstraling in je interieur. Bij aankoop van de Hoekbank Sella ontvang je de bank zoals afgebeeld op de foto. Bekijk ook zeker de toegevoegde video voor een realistisch beeld van de bank. Let op: de afbeelding met slaapfunctie en opbergruimte dient ter illustratie en kan afwijken van de werkelijke uitvoering.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Sella rechts hoeksalon met bed en opbergruimte

In Hoekbank Sella rechts hoeksalon met bed en opbergruimte kunnen 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 202 cm

Breedte: 275 cm

Hoogte: 71 cm

Zitdiepte: 55 cm

Zithoogte: 43 cm

Breedte armleuning: 36 cm

Hoekbank Sella rechts hoeksalon met bed en opbergruimte is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank Sella rechts hoeksalon met bed en opbergruimte betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Sella rechts hoeksalon met bed en opbergruimte kan Rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Sella rechts hoeksalon met bed en opbergruimte betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Sella rechts hoeksalon met bed en opbergruimte voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken