Search
Close this search box.

Hoekbank Lolla pu stof Hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Hoekzetel met slaapfunctie en storage seats and beds

5/5

Met Hoekbank Lolla pu stof Hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Hoekzetel met slaapfunctie en storage seats and beds maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Lolla pu stof Hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Hoekzetel met slaapfunctie en storage seats and beds hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Lolla pu stof Hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Hoekzetel met slaapfunctie en storage seats and beds

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

3 - 4

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Wit

Materiaal

Kunstleer | Stof

Diepte 

175 cm

Breedte armleuning 

30 cm

Product breedte 

275 cm

Product hoogte

69 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

50 cm

Zithoogte

40 cm

Omschrijving van Hoekbank Lolla pu stof Hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Hoekzetel met slaapfunctie en storage seats and beds

Onze hoekbank Lolla is een prachtig meubelstuk met een modern design. De grijze hoekbank met slaapfunctie heeft knap afgewerkte armleuningen, waardoor u er comfortabel op kunt leunen. De bank is bekleed met een stevige en kwaliteitsvolle structuurstof in de kleur grijs, met fraaie details in pu wit lederlook. Maar deze hoekbank kan meer dan alleen mooi zijn: het kan ook dienen als een gezellige overnachtingsplek voor uw gasten. Trek het zitgedeelte een beetje naar voren en klap de rugleuning naar beneden. Zo tovert u de bank om tot een comfortabel bed. En dat is nog niet alles! Achter de bank bevindt zich een handige bedlade waarin u beddengoed of andere spullen kunt opbergen. Het zitcomfort van hoekbank Lolla is van hoog niveau. De stevige en kwaliteitsvolle koudschuimvulling zorgt voor jarenlang zitplezier voor liefhebbers van een stevige ondersteuning. Of u nu ontspant met een goed boek, een film kijkt of een dutje doet, deze hoekbank biedt u het comfort dat u nodig heeft. Het moderne design en de grijze kleur passen perfect in elke woonkamer, waardoor deze hoekbank een echte blikvanger is. Kortom, met hoekbank Lolla haalt u een multifunctioneel en comfortabel meubelstuk in huis.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Lolla pu stof Hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Hoekzetel met slaapfunctie en storage seats and beds

In Hoekbank Lolla pu stof Hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Hoekzetel met slaapfunctie en storage seats and beds kunnen 3 - 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 175 cm

Breedte: 275 cm

Hoogte: 69 cm

Zitdiepte: 50 cm

Zithoogte: 40 cm

Breedte armleuning: 30 cm

Hoekbank Lolla pu stof Hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Hoekzetel met slaapfunctie en storage seats and beds is gemaakt van Kunstleer | Stof. De kleur van Hoekbank Lolla pu stof Hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Hoekzetel met slaapfunctie en storage seats and beds betreft Wit.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Lolla pu stof Hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Hoekzetel met slaapfunctie en storage seats and beds kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Lolla pu stof Hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Hoekzetel met slaapfunctie en storage seats and beds betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Lolla pu stof Hoeksalon met bedfunctie en opbergruimte Hoekzetel met slaapfunctie en storage seats and beds voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken