Search
Close this search box.

Hoekbank Josua met opbergruimte en bedfunctie hoeksalon U vorm wooneiland hoekzetel met slaapfunctie en storage

5/5

Met Hoekbank Josua met opbergruimte en bedfunctie hoeksalon U vorm wooneiland hoekzetel met slaapfunctie en storage maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Josua met opbergruimte en bedfunctie hoeksalon U vorm wooneiland hoekzetel met slaapfunctie en storage hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Josua met opbergruimte en bedfunctie hoeksalon U vorm wooneiland hoekzetel met slaapfunctie en storage

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Zwart

Materiaal

Stof | Kunstleer

Diepte 

160 cm

Breedte armleuning 

20 cm

Product breedte 

320 cm

Product hoogte

72 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

76 cm

Zithoogte

40 cm

Omschrijving van Hoekbank Josua met opbergruimte en bedfunctie hoeksalon U vorm wooneiland hoekzetel met slaapfunctie en storage

Ben je op zoek naar een trendy en functioneel hoeksalon? Dan is de Josua de perfecte keuze voor jou. Deze bestseller heeft niet alleen een jonge en moderne uitstraling, maar biedt ook tal van voordelen. Met maar liefst 2 longchairs aan elke kant kun je heerlijk ontspannen en genieten van ultiem comfort. Bovendien beschikt de Josua over een handige slaapfunctie en een opbergruimte, waardoor deze hoekzetel multifunctioneel is. Of je nu wilt zitten, liggen, slapen of gewoon relaxen in je zetel, met de Josua is het allemaal mogelijk. Het zitvlak is gemakkelijk uit te schuiven, waardoor je toegang krijgt tot een ruime opbergruimte. Daarnaast kun je het rug-gedeelte platleggen, waardoor je een groot slaapgedeelte creëert. Met zijn stevige zitcomfort biedt de Josua je jarenlang zitplezier. De Josua wordt geleverd in de kleur zoals afgebeeld, namelijk zwart lederlook in combinatie met grijs structuurstof. Deze combinatie zorgt voor een stijlvolle en eigentijdse uitstraling die perfect past bij elk interieur. Kortom, met de Josua hoekbank haal je niet alleen een comfortabele zitplaats in huis, maar ook een praktische opbergoplossing en een slaapfunctie.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Josua met opbergruimte en bedfunctie hoeksalon U vorm wooneiland hoekzetel met slaapfunctie en storage

In Hoekbank Josua met opbergruimte en bedfunctie hoeksalon U vorm wooneiland hoekzetel met slaapfunctie en storage kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 160 cm

Breedte: 320 cm

Hoogte: 72 cm

Zitdiepte: 76 cm

Zithoogte: 40 cm

Breedte armleuning: 20 cm

Hoekbank Josua met opbergruimte en bedfunctie hoeksalon U vorm wooneiland hoekzetel met slaapfunctie en storage is gemaakt van Stof | Kunstleer. De kleur van Hoekbank Josua met opbergruimte en bedfunctie hoeksalon U vorm wooneiland hoekzetel met slaapfunctie en storage betreft Zwart.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Josua met opbergruimte en bedfunctie hoeksalon U vorm wooneiland hoekzetel met slaapfunctie en storage kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Josua met opbergruimte en bedfunctie hoeksalon U vorm wooneiland hoekzetel met slaapfunctie en storage betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Josua met opbergruimte en bedfunctie hoeksalon U vorm wooneiland hoekzetel met slaapfunctie en storage voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken