Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele hocker SANTOS

Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele hocker SANTOS

5/5

Met Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele hocker SANTOS maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele hocker SANTOS hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele hocker SANTOS

Merk

InspireME

Geschikt voor aantal personen

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Rood

Materiaal

Stof

Diepte 

140 cm

Breedte armleuning 

0 cm

Product breedte 

235 cm

Product hoogte

97 cm

Type onderstel

Massief

Zitdiepte 

0 cm

Zithoogte

0 cm

Omschrijving van Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele hocker SANTOS

De Santos hoekbank is een veelzijdig meubelstuk dat perfect is voor elke woonkamer, slaapkamer of kamer. Het is een L-vormige bank met een universele hocker die ervoor zorgt dat je de bank naar wens kunt opstellen. Deze hoekbank is gemaakt van hoogwaardig massief hout en laminaat, waardoor het een stevige en duurzame constructie heeft. De bekleding is gemaakt van zeer elastisch PU-schuim, wat zorgt voor een comfortabele zitervaring. Wat deze hoekbank echt bijzonder maakt, is de slaapfunctie. Met slechts een paar eenvoudige stappen kan de bank worden omgebouwd tot een volwaardig bed. Daarnaast heeft de bank ook nog een handige bedlade, waarin je bijvoorbeeld beddengoed kunt opbergen. De Santos hoekbank is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De voorpoten zijn gemaakt van hout en de hele bank is rondom gestoffeerd, inclusief een echte gestoffeerde rug. Hierdoor kan de bank overal in de kamer worden geplaatst, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het uiterlijk. Bij de hoekbank zijn ook nog twee decoratieve kussens inbegrepen, die een extra vleugje comfort en stijl toevoegen. En last but not least, deze prachtige bank is gemaakt in de EU, wat staat voor kwaliteit en vakmanschap. De afmetingen van de hoekbank zijn als volgt: de breedte is 235 cm, de diepte is 140 cm en de hoogte, inclus.

Veelgestelde vragen over Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele hocker SANTOS

In Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele hocker SANTOS kunnen zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 140 cm

Breedte: 235 cm

Hoogte: 97 cm

Zitdiepte: 0 cm

Zithoogte: 0 cm

Breedte armleuning: 0 cm

Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele hocker SANTOS is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele hocker SANTOS betreft Rood.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele hocker SANTOS kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele hocker SANTOS betreft Massief.

Wij hebben bekeken waar Hoekbank met slaapfunctie, slaapbank voor woonkamer, slaapkamer, kamer, L-vorm, bank met universele hocker SANTOS voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken