Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank Wild Links Met Slaapfunctie en Opbergruimte Hoeksalon Taupe microvezelstof Hoekzetel in Afkuisbare stof

Hoekbank Wild Links Met Slaapfunctie en Opbergruimte Hoeksalon Taupe microvezelstof Hoekzetel in Afkuisbare stof

5/5

Met Hoekbank Wild Links Met Slaapfunctie en Opbergruimte Hoeksalon Taupe microvezelstof Hoekzetel in Afkuisbare stof maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Wild Links Met Slaapfunctie en Opbergruimte Hoeksalon Taupe microvezelstof Hoekzetel in Afkuisbare stof hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Wild Links Met Slaapfunctie en Opbergruimte Hoeksalon Taupe microvezelstof Hoekzetel in Afkuisbare stof

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

4 - 5

Plaatsing hoek

Links

Kleur

Grijs

Materiaal

Stof

Diepte 

202 cm

Breedte armleuning 

30 cm

Product breedte 

275 cm

Product hoogte

70 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

60 cm

Zithoogte

43 cm

Omschrijving van Hoekbank Wild Links Met Slaapfunctie en Opbergruimte Hoeksalon Taupe microvezelstof Hoekzetel in Afkuisbare stof

Ben je op zoek naar een geweldige hoekbank die zowel trendy als functioneel is? Dan is de Hoekbank Wild echt iets voor jou! Deze hoeksalon heeft niet alleen een stijlvol design, maar biedt ook een slaapfunctie en opbergruimte. Bovendien zijn de verstelbare hoofdsteunen een grote troef van deze bestseller. Wat deze hoekbank echt bijzonder maakt, is de gebruikte stof. De hoekzetel is bekleed met hoogwaardige taupe microvezelstof, wat niet alleen duurzaam is, maar ook gemakkelijk schoon te maken. Deze stof staat bekend om zijn slijtvastheid en is daardoor perfect voor intensief gebruik. Bovendien is de stof huisdiervriendelijk, waardoor je zonder zorgen van je nieuwe hoekbank kunt genieten, zelfs als je huisdieren hebt. Met de Hoekbank Wild haal je niet alleen een comfortabele zitplek in huis, maar ook een praktische oplossing voor extra slaapruimte en opbergruimte. De hoekbank is direct uit voorraad leverbaar en wordt geleverd met een foto van de taupe microvezelstof als bijlage. Laat je verrassen door de kwaliteit en het gemak van deze hoekbank en geniet van eindeloos comfort en functionaliteit in je interieur.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Wild Links Met Slaapfunctie en Opbergruimte Hoeksalon Taupe microvezelstof Hoekzetel in Afkuisbare stof

In Hoekbank Wild Links Met Slaapfunctie en Opbergruimte Hoeksalon Taupe microvezelstof Hoekzetel in Afkuisbare stof kunnen 4 - 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 202 cm

Breedte: 275 cm

Hoogte: 70 cm

Zitdiepte: 60 cm

Zithoogte: 43 cm

Breedte armleuning: 30 cm

Hoekbank Wild Links Met Slaapfunctie en Opbergruimte Hoeksalon Taupe microvezelstof Hoekzetel in Afkuisbare stof is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank Wild Links Met Slaapfunctie en Opbergruimte Hoeksalon Taupe microvezelstof Hoekzetel in Afkuisbare stof betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Wild Links Met Slaapfunctie en Opbergruimte Hoeksalon Taupe microvezelstof Hoekzetel in Afkuisbare stof kan Links geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Wild Links Met Slaapfunctie en Opbergruimte Hoeksalon Taupe microvezelstof Hoekzetel in Afkuisbare stof betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Wild Links Met Slaapfunctie en Opbergruimte Hoeksalon Taupe microvezelstof Hoekzetel in Afkuisbare stof voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken