Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Beliani DOLVA Hoekbank - Corduroy

Beliani DOLVA Hoekbank - Corduroy

5/5

Met Beliani DOLVA Hoekbank - Corduroy maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Beliani DOLVA Hoekbank - Corduroy hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Beliani DOLVA Hoekbank - Corduroy

Merk

Beliani

Geschikt voor aantal personen

Plaatsing hoek

Links

Kleur

Grijs

Materiaal

Stof

Diepte 

170 cm

Breedte armleuning 

65 cm

Product breedte 

294 cm

Product hoogte

72 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

170 cm

Zithoogte

46 cm

Omschrijving van Beliani DOLVA Hoekbank - Corduroy

De Beliani DOLVA Hoekbank - Corduroy is een moderne hoekbank in een prachtige grijze kleur. Met zijn diepe zit en drie sierkussens van ribstof zal deze hoekbank direct het middelpunt worden van elke moderne, traditionele of minimalistische woonkamer. Het robuuste houten frame en de kunststof poten zorgen voor een lange levensduur, terwijl de unieke corduroy bekleding dikke schuimlagen bedekt die zorgen voor een comfortabel zitcomfort. De strakke lijnen en het simplistische ontwerp van de bank worden verrijkt door drie sierkussens, die een huiselijke charme toevoegen aan de algehele aantrekkingskracht van het meubilair. De chaise longue is aan de linkerzijde vanaf het zitperspectief van de bank geplaatst. Deze hoekbank is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder corduroy stof en eucalyptushout. De zitting is gevuld met schuimstof met een dichtheid van 25 kg/m3, wat zorgt voor een comfortabele en duurzame zitervaring. Met een breedte van 294 cm biedt deze hoekbank voldoende ruimte voor drie personen om comfortabel te zitten. De afmetingen van de bank zijn als volgt: de hoogte van de armleuningen is 65 cm, de diepte is 170 cm, de dikte van de zitting is 43 cm, de hoogte van de zitting is 46 cm, de hoogte van de bank is 72 cm en het zitoppervlak is.

Veelgestelde vragen over Beliani DOLVA Hoekbank - Corduroy

In Beliani DOLVA Hoekbank - Corduroy kunnen zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 170 cm

Breedte: 294 cm

Hoogte: 72 cm

Zitdiepte: 170 cm

Zithoogte: 46 cm

Breedte armleuning: 65 cm

Beliani DOLVA Hoekbank - Corduroy is gemaakt van Stof. De kleur van Beliani DOLVA Hoekbank - Corduroy betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Beliani DOLVA Hoekbank - Corduroy kan Links geplaatst worden.

Het type onderstel van Beliani DOLVA Hoekbank - Corduroy betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Beliani DOLVA Hoekbank - Corduroy voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken