Search
Close this search box.

Hoekbank Ibiza met slaapfunctie en opbergruimte rechts xxl wooneiland hoeksalon met bedfunctie en storage

5/5

Met Hoekbank Ibiza met slaapfunctie en opbergruimte rechts xxl wooneiland hoeksalon met bedfunctie en storage maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Ibiza met slaapfunctie en opbergruimte rechts xxl wooneiland hoeksalon met bedfunctie en storage hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Ibiza met slaapfunctie en opbergruimte rechts xxl wooneiland hoeksalon met bedfunctie en storage

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

8

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Zwart

Materiaal

Stof | Kunstleer

Diepte 

210 cm

Breedte armleuning 

30 cm

Product breedte 

364 cm

Product hoogte

78 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

60 cm

Zithoogte

47 cm

Omschrijving van Hoekbank Ibiza met slaapfunctie en opbergruimte rechts xxl wooneiland hoeksalon met bedfunctie en storage

De Hoekbank Ibiza met slaapfunctie en opbergruimte rechts is een luxueuze bank met een overvloed aan ruimte voor de hele familie. Deze bank biedt comfort, luxe en een strakke uitstraling in één. Naast de slaapfunctie heeft de bank ook een ruime opbergruimte onder de lounge. De hoofdsteunen kunnen afzonderlijk worden versteld voor een optimale ondersteuning van nek en hoofd. De hoekbank is gevuld met stevige pocketveren en koudschuim, wat zorgt voor een comfortabele zitervaring. Met een zithoogte van 47 cm biedt de bank een ergonomisch zitcomfort. De bank wordt geleverd in de kleur zoals afgebeeld, met zwarte PU-details en een grijze structuurstof. Deze extra grote zitbank is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een bank met oog voor detail, kwaliteit en een superieure afwerking. Met de Hoekbank Ibiza met slaapfunctie en opbergruimte rechts haal je niet alleen een comfortabele en stijlvolle bank in huis, maar ook een praktische oplossing voor extra slaapruimte en opbergruimte. Deze luxe hoeksalon is een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een ruime bank met alle nodige details, hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende afwerking.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Ibiza met slaapfunctie en opbergruimte rechts xxl wooneiland hoeksalon met bedfunctie en storage

In Hoekbank Ibiza met slaapfunctie en opbergruimte rechts xxl wooneiland hoeksalon met bedfunctie en storage kunnen 8 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 210 cm

Breedte: 364 cm

Hoogte: 78 cm

Zitdiepte: 60 cm

Zithoogte: 47 cm

Breedte armleuning: 30 cm

Hoekbank Ibiza met slaapfunctie en opbergruimte rechts xxl wooneiland hoeksalon met bedfunctie en storage is gemaakt van Stof | Kunstleer. De kleur van Hoekbank Ibiza met slaapfunctie en opbergruimte rechts xxl wooneiland hoeksalon met bedfunctie en storage betreft Zwart.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Ibiza met slaapfunctie en opbergruimte rechts xxl wooneiland hoeksalon met bedfunctie en storage kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Ibiza met slaapfunctie en opbergruimte rechts xxl wooneiland hoeksalon met bedfunctie en storage betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Ibiza met slaapfunctie en opbergruimte rechts xxl wooneiland hoeksalon met bedfunctie en storage voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken