Search
Close this search box.

Hoekbank met slaapfunctie met bedlade Couch U-Form Upholstered Set Living Area Upholstered Sofa with Ottoman Couch Set

5/5

Met Hoekbank met slaapfunctie met bedlade Couch U-Form Upholstered Set Living Area Upholstered Sofa with Ottoman Couch Set maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank met slaapfunctie met bedlade Couch U-Form Upholstered Set Living Area Upholstered Sofa with Ottoman Couch Set hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank met slaapfunctie met bedlade Couch U-Form Upholstered Set Living Area Upholstered Sofa with Ottoman Couch Set

Merk

InspireME

Geschikt voor aantal personen

Plaatsing hoek

Kleur

Beige

Materiaal

Stof | Kunstleer

Diepte 

200 cm

Breedte armleuning 

0 cm

Product breedte 

363 cm

Product hoogte

88 cm

Type onderstel

Massief

Zitdiepte 

0 cm

Zithoogte

Omschrijving van Hoekbank met slaapfunctie met bedlade Couch U-Form Upholstered Set Living Area Upholstered Sofa with Ottoman Couch Set

De Hoekbank met slaapfunctie met bedlade Couch U-Form Upholstered Set is een must-have meubelstuk voor jouw woonruimte. Met zijn stevige constructie van massief hout en laminaat is deze hoekbank duurzaam en gaat hij lang mee. De onderconstructie is voorzien van comfortabele golfondervering en schuim T30, wat zorgt voor optimaal zitcomfort. Deze hoekbank is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Dankzij de slaapfunctie kan de hoekbank eenvoudig worden omgebouwd tot een volwaardig bed, waardoor je altijd een extra slaapplaats hebt voor gasten. Bovendien is de hoekbank voorzien van een handige bedlade, waarin je beddengoed en andere spullen kunt opbergen. Met zijn rondom beklede design kan deze hoekbank overal in de kamer worden geplaatst en ziet hij er vanuit elke hoek prachtig uit. De hoekbank is vervaardigd in de EU, wat garant staat voor hoge kwaliteit en vakmanschap. De afmetingen van de hoekbank zijn indrukwekkend: een breedte van 363 cm, een diepte van 200 cm en een hoogte van 88 cm. Het slaapoppervlak heeft een afmeting van 297 cm x 122 cm, waardoor er voldoende ruimte is om comfortabel te kunnen slapen. Met de Hoekbank met slaapfunctie met bedlade Couch U-Form Upholstered Set haal je niet alleen een prachtige hoekbank in huis, maar ook een veelzijdig.

Veelgestelde vragen over Hoekbank met slaapfunctie met bedlade Couch U-Form Upholstered Set Living Area Upholstered Sofa with Ottoman Couch Set

In Hoekbank met slaapfunctie met bedlade Couch U-Form Upholstered Set Living Area Upholstered Sofa with Ottoman Couch Set kunnen zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 200 cm

Breedte: 363 cm

Hoogte: 88 cm

Zitdiepte: 0 cm

Zithoogte:

Breedte armleuning: 0 cm

Hoekbank met slaapfunctie met bedlade Couch U-Form Upholstered Set Living Area Upholstered Sofa with Ottoman Couch Set is gemaakt van Stof | Kunstleer. De kleur van Hoekbank met slaapfunctie met bedlade Couch U-Form Upholstered Set Living Area Upholstered Sofa with Ottoman Couch Set betreft Beige.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank met slaapfunctie met bedlade Couch U-Form Upholstered Set Living Area Upholstered Sofa with Ottoman Couch Set kan geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank met slaapfunctie met bedlade Couch U-Form Upholstered Set Living Area Upholstered Sofa with Ottoman Couch Set betreft Massief.

Wij hebben bekeken waar Hoekbank met slaapfunctie met bedlade Couch U-Form Upholstered Set Living Area Upholstered Sofa with Ottoman Couch Set voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken