Search
Close this search box.

InspireMe -Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Longchair aan beide zijden monteerbaar

5/5

Met InspireMe -Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Longchair aan beide zijden monteerbaar maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van InspireMe -Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Longchair aan beide zijden monteerbaar hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties InspireMe -Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Longchair aan beide zijden monteerbaar

Merk

InspireME

Geschikt voor aantal personen

4 - 5

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Geel

Materiaal

Stof

Diepte 

170 cm

Breedte armleuning 

0 cm

Product breedte 

235 cm

Product hoogte

99 cm

Type onderstel

Massief

Zitdiepte 

57 cm

Zithoogte

43 cm

Omschrijving van InspireMe -Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Longchair aan beide zijden monteerbaar

De InspireMe-hoekbank is de perfecte toevoeging aan jouw woonkamer. Met zijn moderne design en veelzijdige functies is deze hoekbank een ware eyecatcher. De bank is voorzien van een slaapfunctie en biedt tevens ruimte om spullen op te bergen, waardoor hij zowel praktisch als stijlvol is. De afmetingen van de InspireMe-hoekbank zijn perfect afgestemd op jouw woonruimte. Met een breedte van 235 cm en een diepte van 170 cm is er voldoende ruimte om comfortabel te zitten of te liggen. De hoogte van de bank varieert tussen 84 en 99 cm, waardoor je altijd de ideale zithouding kunt vinden. Bovendien is het ligoppervlak van de slaapfunctie maar liefst 205x125 cm, waardoor er genoeg ruimte is om te ontspannen en te genieten van een goede nachtrust. Deze hoekbank is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Je kunt de longchair aan beide zijden van de bank monteren, waardoor je de opstelling gemakkelijk aan kunt passen aan jouw woonruimte. Of je nu kiest voor een linker- of rechteropstelling, de InspireMe-hoekbank zal ongetwijfeld een blikvanger zijn in jouw interieur. Kies voor comfort, stijl en functionaliteit met de InspireMe-hoekbank.

Veelgestelde vragen over InspireMe -Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Longchair aan beide zijden monteerbaar

In InspireMe -Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Longchair aan beide zijden monteerbaar kunnen 4 - 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 170 cm

Breedte: 235 cm

Hoogte: 99 cm

Zitdiepte: 57 cm

Zithoogte: 43 cm

Breedte armleuning: 0 cm

InspireMe -Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Longchair aan beide zijden monteerbaar is gemaakt van Stof. De kleur van InspireMe -Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Longchair aan beide zijden monteerbaar betreft Geel.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. InspireMe -Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Longchair aan beide zijden monteerbaar kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van InspireMe -Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Longchair aan beide zijden monteerbaar betreft Massief.

Wij hebben bekeken waar InspireMe -Hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Longchair aan beide zijden monteerbaar voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken