Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank Julio xxl Vintage Black hoeksalon

Hoekbank Julio xxl Vintage Black hoeksalon

5/5

Met Hoekbank Julio xxl Vintage Black hoeksalon maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Julio xxl Vintage Black hoeksalon hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Julio xxl Vintage Black hoeksalon

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

6

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Zwart

Materiaal

Stof

Diepte 

185 cm

Breedte armleuning 

Product breedte 

400 cm

Product hoogte

66 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

70 cm

Zithoogte

40 cm

Omschrijving van Hoekbank Julio xxl Vintage Black hoeksalon

De Hoekbank Julio xxl Vintage Black hoeksalon is het perfecte meubelstuk om je woonkamer een prachtige uitstraling te geven. Met zijn vintage zwarte kleur en moderne design is deze hoekbank een echte eyecatcher in elke ruimte. De Julio hoekbank biedt niet alleen comfortabele zitplaatsen, maar heeft ook een handige slaapfunctie. Wil je een extra groot slaapgedeelte creëren of je loungegedeelte uitbreiden? Geen probleem! Bij het bestellen kun je aangeven of je de hoekbank wilt samenstellen met een extra poefje. Deze poef kan worden gebruikt als voetenbank of kan worden toegevoegd aan de hoekbank om een extra grote slaapfunctie te creëren. Met de Hoekbank Julio xxl Vintage Black hoeksalon haal je niet alleen een prachtig meubelstuk in huis, maar ook een veelzijdig en functioneel item. Geniet van het comfort en de stijl van deze hoekbank en maak je woonkamer helemaal compleet.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Julio xxl Vintage Black hoeksalon

In Hoekbank Julio xxl Vintage Black hoeksalon kunnen 6 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 185 cm

Breedte: 400 cm

Hoogte: 66 cm

Zitdiepte: 70 cm

Zithoogte: 40 cm

Breedte armleuning:

Hoekbank Julio xxl Vintage Black hoeksalon is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank Julio xxl Vintage Black hoeksalon betreft Zwart.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Julio xxl Vintage Black hoeksalon kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Julio xxl Vintage Black hoeksalon betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Julio xxl Vintage Black hoeksalon voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken