Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank Denver met hocker structuurstof Wooneiland hoeksalon met hocker

Hoekbank Denver met hocker structuurstof Wooneiland hoeksalon met hocker

5/5

Met Hoekbank Denver met hocker structuurstof Wooneiland hoeksalon met hocker maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Denver met hocker structuurstof Wooneiland hoeksalon met hocker hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Denver met hocker structuurstof Wooneiland hoeksalon met hocker

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Zwart

Materiaal

Stof

Diepte 

185 cm

Breedte armleuning 

10 cm

Product breedte 

300 cm

Product hoogte

67 cm

Type onderstel

Zitdiepte 

90 cm

Zithoogte

40 cm

Omschrijving van Hoekbank Denver met hocker structuurstof Wooneiland hoeksalon met hocker

Maak kennis met de Hoekbank Denver met hocker structuurstof Wooneiland hoeksalon met hocker, een gloednieuw en gezellig woonlandschap! Deze modulaire hoekbank past perfect in elk interieur dankzij de hoogwaardige bekleding en knusse uitstraling. Met de bijbehorende poef/hocker kan deze meubelset worden omgetoverd tot een groot lig- of slaapoppervlak voor vrienden of familie die blijven overnachten. Of je nu een gezellige Netflix-avond wilt hebben met het hele gezin of gewoon wilt ontspannen, deze hoekbank biedt het allemaal. De gehele bank, inclusief de rugleuning, is bedekt met een stevige en hoogwaardige structuurstof, zoals getoond in de afbeelding. De woonlandschap biedt een comfortabele zitervaring met vormvaste schuimkussens op een veerkern. De kussens, zoals afgebeeld, worden meegeleverd en zijn inbegrepen in de prijs. Met de Hoekbank Denver met hocker structuurstof Wooneiland hoeksalon met hocker haal je niet alleen een stijlvol meubelstuk in huis, maar ook een veelzijdige en comfortabele zitoplossing. Creëer jouw ideale woonlandschap en geniet van ontspannen momenten met je dierbaren.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Denver met hocker structuurstof Wooneiland hoeksalon met hocker

In Hoekbank Denver met hocker structuurstof Wooneiland hoeksalon met hocker kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 185 cm

Breedte: 300 cm

Hoogte: 67 cm

Zitdiepte: 90 cm

Zithoogte: 40 cm

Breedte armleuning: 10 cm

Hoekbank Denver met hocker structuurstof Wooneiland hoeksalon met hocker is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank Denver met hocker structuurstof Wooneiland hoeksalon met hocker betreft Zwart.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Denver met hocker structuurstof Wooneiland hoeksalon met hocker kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Denver met hocker structuurstof Wooneiland hoeksalon met hocker betreft .

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Denver met hocker structuurstof Wooneiland hoeksalon met hocker voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken