Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank Denver small wit+zwart met poef modulair hoekzetel hocker inbegrepen seatsandbeds

Hoekbank Denver small wit+zwart met poef modulair hoekzetel hocker inbegrepen seatsandbeds

5/5

Met Hoekbank Denver small wit+zwart met poef modulair hoekzetel hocker inbegrepen seatsandbeds maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Denver small wit+zwart met poef modulair hoekzetel hocker inbegrepen seatsandbeds hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Denver small wit+zwart met poef modulair hoekzetel hocker inbegrepen seatsandbeds

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

3 - 4

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Zwart

Materiaal

Stof | Kunstleer

Diepte 

185 cm

Breedte armleuning 

15 cm

Product breedte 

200 cm

Product hoogte

67 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

90 cm

Zithoogte

40 cm

Omschrijving van Hoekbank Denver small wit+zwart met poef modulair hoekzetel hocker inbegrepen seatsandbeds

Met zijn compacte vorm is de hoekbank Denver small wit+zwart met poef van seatsandbeds een perfecte keuze voor zowel grote als kleine woonkamers. Deze moderne hoekbank bestaat uit een 2-zits en een 1-zits element en heeft een aantrekkelijke uitstraling. De bank staat op stevige kunststof pootjes en is voorzien van hoogwaardige bekleding die zorgt voor een robuust en kwaliteitsvol gevoel. De ruime zittingen van de hoekbank zijn bekleed met schuimstof en Bonell veren, wat zorgt voor een uitstekend zit- en ligcomfort. Daarnaast zijn er grote kussens aanwezig voor extra comfort en kunnen de kleine decoratieve kussens worden gebruikt om de gezelligheid naar eigen smaak aan te passen. De bekleding en kussens zijn gemaakt van stevige structuurstof die zorgt voor duurzaamheid en stijl. Wat deze hoekbank echt bijzonder maakt, is de modulaire opbouw. Dit betekent dat de afzonderlijke elementen van de bank naar wens kunnen worden ingedeeld. Bovendien wordt er een poef/hocker meegeleverd, waarmee de bank kan worden omgetoverd tot een groot lig- of slaapoppervlak voor gasten die blijven overnachten. Deze poef is standaard inbegrepen bij de hoekbank. Dankzij het compacte formaat kan deze gestoffeerde hoekbank gemakkelijk in kleinere ruimtes worden geplaatst en worden gebruikt door zowel één persoon als een stel. Kortom.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Denver small wit+zwart met poef modulair hoekzetel hocker inbegrepen seatsandbeds

In Hoekbank Denver small wit+zwart met poef modulair hoekzetel hocker inbegrepen seatsandbeds kunnen 3 - 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 185 cm

Breedte: 200 cm

Hoogte: 67 cm

Zitdiepte: 90 cm

Zithoogte: 40 cm

Breedte armleuning: 15 cm

Hoekbank Denver small wit+zwart met poef modulair hoekzetel hocker inbegrepen seatsandbeds is gemaakt van Stof | Kunstleer. De kleur van Hoekbank Denver small wit+zwart met poef modulair hoekzetel hocker inbegrepen seatsandbeds betreft Zwart.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Denver small wit+zwart met poef modulair hoekzetel hocker inbegrepen seatsandbeds kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Denver small wit+zwart met poef modulair hoekzetel hocker inbegrepen seatsandbeds betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Denver small wit+zwart met poef modulair hoekzetel hocker inbegrepen seatsandbeds voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken