Search
Close this search box.

Hoekbank Silvio Bouclé teddy stof Ergonomisch Hoeksalon in luxestoffering op hoge poten 6 zitsbank Zetelsenbedden.be

5/5

Met Hoekbank Silvio Bouclé teddy stof Ergonomisch Hoeksalon in luxestoffering op hoge poten 6 zitsbank Zetelsenbedden.be maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Silvio Bouclé teddy stof Ergonomisch Hoeksalon in luxestoffering op hoge poten 6 zitsbank Zetelsenbedden.be hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Silvio Bouclé teddy stof Ergonomisch Hoeksalon in luxestoffering op hoge poten 6 zitsbank Zetelsenbedden.be

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

6

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Grijs

Materiaal

Stof

Diepte 

265 cm

Breedte armleuning 

30 cm

Product breedte 

285 cm

Product hoogte

75 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

60 cm

Zithoogte

44 cm

Omschrijving van Hoekbank Silvio Bouclé teddy stof Ergonomisch Hoeksalon in luxestoffering op hoge poten 6 zitsbank Zetelsenbedden.be

De hoekbank Silvio is een prachtig meubelstuk dat niet alleen een moderne uitstraling heeft, maar ook zeer comfortabel is. Met zijn ergonomisch ontwerp en luxueuze bouclé teddy stof, is deze bank de perfecte aanvulling op elk interieur. De zachte textuur van de stof zorgt voor een heerlijk gevoel van comfort en nodigt uit om lekker te ontspannen na een lange dag. Wat deze hoekbank echt uniek maakt, is het feit dat hij op hoge poten staat. Dit biedt niet alleen een goede zithoogte, maar maakt het ook gemakkelijk om het kuiswerk onder de bank te doen. Geen gedoe meer met het verplaatsen van zware meubels, maar gewoon even snel schoonmaken. Dit is een handige functie die veel tijd en moeite bespaart. Met zijn ruime opzet en zes zitplaatsen, is de Silvio hoekbank perfect voor gezellige avonden met familie en vrienden. Bovendien kan deze bank ook worden omgetoverd tot een comfortabel bed, waardoor het ideaal is voor logeerkamers of als extra slaapplaats voor onverwachte gasten. Kortom, de hoekbank Silvio is niet alleen een prachtige toevoeging aan je interieur, maar biedt ook optimaal comfort en functionaliteit.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Silvio Bouclé teddy stof Ergonomisch Hoeksalon in luxestoffering op hoge poten 6 zitsbank Zetelsenbedden.be

In Hoekbank Silvio Bouclé teddy stof Ergonomisch Hoeksalon in luxestoffering op hoge poten 6 zitsbank Zetelsenbedden.be kunnen 6 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 265 cm

Breedte: 285 cm

Hoogte: 75 cm

Zitdiepte: 60 cm

Zithoogte: 44 cm

Breedte armleuning: 30 cm

Hoekbank Silvio Bouclé teddy stof Ergonomisch Hoeksalon in luxestoffering op hoge poten 6 zitsbank Zetelsenbedden.be is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank Silvio Bouclé teddy stof Ergonomisch Hoeksalon in luxestoffering op hoge poten 6 zitsbank Zetelsenbedden.be betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Silvio Bouclé teddy stof Ergonomisch Hoeksalon in luxestoffering op hoge poten 6 zitsbank Zetelsenbedden.be kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Silvio Bouclé teddy stof Ergonomisch Hoeksalon in luxestoffering op hoge poten 6 zitsbank Zetelsenbedden.be betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Silvio Bouclé teddy stof Ergonomisch Hoeksalon in luxestoffering op hoge poten 6 zitsbank Zetelsenbedden.be voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken