Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. slaapkamer
  2. Linker hoekbank met opbergruimte met 1 elektrische relax zitbank Leer en kunstleer JESS

Linker hoekbank met opbergruimte met 1 elektrische relax zitbank Leer en kunstleer JESS

5/5

Met Linker hoekbank met opbergruimte met 1 elektrische relax zitbank Leer en kunstleer JESS maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Linker hoekbank met opbergruimte met 1 elektrische relax zitbank Leer en kunstleer JESS hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Linker hoekbank met opbergruimte met 1 elektrische relax zitbank Leer en kunstleer JESS

Merk

Anders

Geschikt voor aantal personen

Plaatsing hoek

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunstleer

Diepte 

92 cm

Breedte armleuning 

Product breedte 

185 cm

Product hoogte

100 cm

Type onderstel

Zitdiepte 

54 cm

Zithoogte

Omschrijving van Linker hoekbank met opbergruimte met 1 elektrische relax zitbank Leer en kunstleer JESS

Deze prachtige linker hoekbank met opbergruimte is de perfecte aanvulling op je woonkamer. Met zijn moderne ontwerp en hoogwaardige materialen zal deze bank zeker een blikvanger zijn in elke ruimte. De bank is gemaakt van echt leer en zwart kunstleer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. Wat deze hoekbank echt uniek maakt, is de elektrische relax zitbank aan de linkerkant. Hiermee kun je achterover leunen en genieten van ultiem comfort terwijl je tv kijkt of een boek leest. De relax functie kan eenvoudig worden bediend met een afstandsbediening, waardoor je de perfecte positie kunt vinden voor ontspanning. Naast het comfort en de stijl biedt deze hoekbank ook veel opbergruimte. Onder de zittingen bevindt zich een ruim compartiment waarin je je spullen netjes kunt opbergen. Of het nu gaat om dekens, kussens of tijdschriften, alles kan georganiseerd worden bewaard en binnen handbereik worden gehouden. Kortom, de linker hoekbank met opbergruimte en elektrische relax zitbank - Leer en zwart kunstleer - JESS is een must-have meubelstuk voor iedereen die op zoek is naar comfort, stijl en functionaliteit. Voeg dit pronkstuk toe aan je interieur en geniet van ultiem comfort en een opgeruimde woonkamer.

Veelgestelde vragen over Linker hoekbank met opbergruimte met 1 elektrische relax zitbank Leer en kunstleer JESS

In Linker hoekbank met opbergruimte met 1 elektrische relax zitbank Leer en kunstleer JESS kunnen zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 92 cm

Breedte: 185 cm

Hoogte: 100 cm

Zitdiepte: 54 cm

Zithoogte:

Breedte armleuning:

Linker hoekbank met opbergruimte met 1 elektrische relax zitbank Leer en kunstleer JESS is gemaakt van Kunstleer. De kleur van Linker hoekbank met opbergruimte met 1 elektrische relax zitbank Leer en kunstleer JESS betreft Zwart.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Linker hoekbank met opbergruimte met 1 elektrische relax zitbank Leer en kunstleer JESS kan geplaatst worden.

Het type onderstel van Linker hoekbank met opbergruimte met 1 elektrische relax zitbank Leer en kunstleer JESS betreft .

Wij hebben bekeken waar Linker hoekbank met opbergruimte met 1 elektrische relax zitbank Leer en kunstleer JESS voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken