Search
Close this search box.

Hoekbank Kent wooneiland Beige Hoeksalon met poef hocker U vorm betaalbare zitbank en sofas zetelsenbedden.be

5/5

Met Hoekbank Kent wooneiland Beige Hoeksalon met poef hocker U vorm betaalbare zitbank en sofas zetelsenbedden.be maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Kent wooneiland Beige Hoeksalon met poef hocker U vorm betaalbare zitbank en sofas zetelsenbedden.be hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Kent wooneiland Beige Hoeksalon met poef hocker U vorm betaalbare zitbank en sofas zetelsenbedden.be

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Beige

Materiaal

Stof

Diepte 

190 cm

Breedte armleuning 

20 cm

Product breedte 

305 cm

Product hoogte

85 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

65 cm

Zithoogte

42 cm

Omschrijving van Hoekbank Kent wooneiland Beige Hoeksalon met poef hocker U vorm betaalbare zitbank en sofas zetelsenbedden.be

Maak kennis met onze nieuwe favoriet, de U-vormige hoekbank Kent, nu verkrijgbaar tegen een introductievoorprijs. Dit moderne woonlandschap biedt extra ruimte en is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de avond. Een comfortabele bank is onmisbaar in uw woonkamer en zal het middelpunt worden waar vrienden en familie graag tijd doorbrengen. Met de veerkernbekleding biedt deze bank niet alleen een modern design, maar ook optimaal zit- en ligcomfort. De grote Kent-bank combineert al deze eigenschappen en biedt ook talloze individuele positioneringsmogelijkheden. De hoekbank Kent is niet alleen een lust voor het oog, maar ook praktisch en betaalbaar. Met de bijgevoegde poef hocker creëert u eenvoudig extra zitruimte of een comfortabele voetenbank. De beige kleur geeft een warme en gezellige uitstraling aan uw interieur en is gemakkelijk te combineren met andere meubels. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat de bank lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik. Of u nu wilt loungen, een filmavond wilt houden of gewoon wilt ontspannen na een lange dag, de hoekbank Kent biedt de perfecte plek. Met de U-vormige opstelling kunt u gemakkelijk uw benen strekken en genieten van het ultieme comfort. Creëer uw eigen persoonlijke zitplek door de verschillende delen van de bank naar wens te combineren. Met de introductievoorprijs is deze betaalbare hoekbank.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Kent wooneiland Beige Hoeksalon met poef hocker U vorm betaalbare zitbank en sofas zetelsenbedden.be

In Hoekbank Kent wooneiland Beige Hoeksalon met poef hocker U vorm betaalbare zitbank en sofas zetelsenbedden.be kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 190 cm

Breedte: 305 cm

Hoogte: 85 cm

Zitdiepte: 65 cm

Zithoogte: 42 cm

Breedte armleuning: 20 cm

Hoekbank Kent wooneiland Beige Hoeksalon met poef hocker U vorm betaalbare zitbank en sofas zetelsenbedden.be is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank Kent wooneiland Beige Hoeksalon met poef hocker U vorm betaalbare zitbank en sofas zetelsenbedden.be betreft Beige.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Kent wooneiland Beige Hoeksalon met poef hocker U vorm betaalbare zitbank en sofas zetelsenbedden.be kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Kent wooneiland Beige Hoeksalon met poef hocker U vorm betaalbare zitbank en sofas zetelsenbedden.be betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Kent wooneiland Beige Hoeksalon met poef hocker U vorm betaalbare zitbank en sofas zetelsenbedden.be voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken