Search
Close this search box.

Grote hoekbank, U-vormig panoramisch bed, uittrekbaar bed, met kist 6/7-zits, van stof, hoofdsteun, verstelbaar,

5/5

Met Grote hoekbank, U-vormig panoramisch bed, uittrekbaar bed, met kist 6/7-zits, van stof, hoofdsteun, verstelbaar, maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Grote hoekbank, U-vormig panoramisch bed, uittrekbaar bed, met kist 6/7-zits, van stof, hoofdsteun, verstelbaar, hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Grote hoekbank, U-vormig panoramisch bed, uittrekbaar bed, met kist 6/7-zits, van stof, hoofdsteun, verstelbaar,

Merk

InspireME

Geschikt voor aantal personen

4

Plaatsing hoek

Rechts

Kleur

Grijs

Materiaal

Stof

Diepte 

213 cm

Breedte armleuning 

0 cm

Product breedte 

334 cm

Product hoogte

107 cm

Type onderstel

Massief

Zitdiepte 

0 cm

Zithoogte

0 cm

Omschrijving van Grote hoekbank, U-vormig panoramisch bed, uittrekbaar bed, met kist 6/7-zits, van stof, hoofdsteun, verstelbaar,

Beschrijving van het product: Deze grote hoekbank zal een prachtige toevoeging zijn aan jouw woonkamer. Met zijn U-vormig panoramisch design biedt deze bank voldoende ruimte voor het hele gezin en gasten. Maar dat is niet alles! Deze bank heeft ook een uittrekbaar bed, zodat je altijd een extra slaapplaats hebt voor logés. Daarnaast beschikt de bank over een handige kist waarin je bijvoorbeeld dekens en kussens kunt opbergen. Deze hoekbank is bekleed met hoogwaardige stof en is voorzien van een verstelbare hoofdsteun voor extra comfort. Het is belangrijk om te vermelden dat de kleuren van de stoffen op de monitor kunnen afwijken van de originele kleuren, afhankelijk van de instellingen en kalibratie van de monitor. Dit betekent dat de bank in werkelijkheid nog mooier kan zijn dan je op het scherm ziet! Kies voor deze prachtige hoekbank en geniet van het comfort, de functionaliteit en de stijl die het aan jouw interieur zal toevoegen.

Veelgestelde vragen over Grote hoekbank, U-vormig panoramisch bed, uittrekbaar bed, met kist 6/7-zits, van stof, hoofdsteun, verstelbaar,

In Grote hoekbank, U-vormig panoramisch bed, uittrekbaar bed, met kist 6/7-zits, van stof, hoofdsteun, verstelbaar, kunnen 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 213 cm

Breedte: 334 cm

Hoogte: 107 cm

Zitdiepte: 0 cm

Zithoogte: 0 cm

Breedte armleuning: 0 cm

Grote hoekbank, U-vormig panoramisch bed, uittrekbaar bed, met kist 6/7-zits, van stof, hoofdsteun, verstelbaar, is gemaakt van Stof. De kleur van Grote hoekbank, U-vormig panoramisch bed, uittrekbaar bed, met kist 6/7-zits, van stof, hoofdsteun, verstelbaar, betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Grote hoekbank, U-vormig panoramisch bed, uittrekbaar bed, met kist 6/7-zits, van stof, hoofdsteun, verstelbaar, kan Rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Grote hoekbank, U-vormig panoramisch bed, uittrekbaar bed, met kist 6/7-zits, van stof, hoofdsteun, verstelbaar, betreft Massief.

Wij hebben bekeken waar Grote hoekbank, U-vormig panoramisch bed, uittrekbaar bed, met kist 6/7-zits, van stof, hoofdsteun, verstelbaar, voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken