Search
Close this search box.

Hoekbank stof Met bed en opbergruimte Lounge ( longchair ) Rechts Hoeksalon slaapfunctie en opberging zetelsenbedden.be

5/5

Met Hoekbank stof Met bed en opbergruimte Lounge ( longchair ) Rechts Hoeksalon slaapfunctie en opberging zetelsenbedden.be maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank stof Met bed en opbergruimte Lounge ( longchair ) Rechts Hoeksalon slaapfunctie en opberging zetelsenbedden.be hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank stof Met bed en opbergruimte Lounge ( longchair ) Rechts Hoeksalon slaapfunctie en opberging zetelsenbedden.be

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

3 - 4

Plaatsing hoek

Rechts

Kleur

Grijs

Materiaal

Stof

Diepte 

183 cm

Breedte armleuning 

30 cm

Product breedte 

250 cm

Product hoogte

76 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

50 cm

Zithoogte

40 cm

Omschrijving van Hoekbank stof Met bed en opbergruimte Lounge ( longchair ) Rechts Hoeksalon slaapfunctie en opberging zetelsenbedden.be

De Hoekbank stof Met bed en opbergruimte Lounge (longchair) Rechts Hoeksalon slaapfunctie en opberging van zetelsenbedden.be is een eigentijds en functioneel meubelstuk dat perfect past in ieder modern interieur. Met zijn compacte afmetingen is deze hoekbank ontworpen om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Deze hoekbank is niet alleen comfortabel om op te zitten, maar biedt ook extra functionaliteit. Onder het lounge gedeelte bevindt zich namelijk een ruime opbergruimte, waar je bijvoorbeeld dekens, kussens of andere spullen in kunt opbergen. Daarnaast heeft de hoekbank een handige slaapfunctie, waardoor je deze gemakkelijk kunt transformeren tot een comfortabel bed voor gasten. De hoge poten van de hoekbank geven niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar zorgen ook voor de nodige ergonomie en comfort. De zitvlakken zijn voorzien van kwaliteitsvol schuim, waardoor je heerlijk kunt ontspannen en genieten van een hoogwaardig zitcomfort. Met de Hoekbank stof Met bed en opbergruimte Lounge (longchair) Rechts Hoeksalon slaapfunctie en opberging haal je niet alleen een praktisch meubelstuk in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Veelgestelde vragen over Hoekbank stof Met bed en opbergruimte Lounge ( longchair ) Rechts Hoeksalon slaapfunctie en opberging zetelsenbedden.be

In Hoekbank stof Met bed en opbergruimte Lounge ( longchair ) Rechts Hoeksalon slaapfunctie en opberging zetelsenbedden.be kunnen 3 - 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 183 cm

Breedte: 250 cm

Hoogte: 76 cm

Zitdiepte: 50 cm

Zithoogte: 40 cm

Breedte armleuning: 30 cm

Hoekbank stof Met bed en opbergruimte Lounge ( longchair ) Rechts Hoeksalon slaapfunctie en opberging zetelsenbedden.be is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank stof Met bed en opbergruimte Lounge ( longchair ) Rechts Hoeksalon slaapfunctie en opberging zetelsenbedden.be betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank stof Met bed en opbergruimte Lounge ( longchair ) Rechts Hoeksalon slaapfunctie en opberging zetelsenbedden.be kan Rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank stof Met bed en opbergruimte Lounge ( longchair ) Rechts Hoeksalon slaapfunctie en opberging zetelsenbedden.be betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank stof Met bed en opbergruimte Lounge ( longchair ) Rechts Hoeksalon slaapfunctie en opberging zetelsenbedden.be voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken