Search
Close this search box.

Hoekbank Mona wit+grijs xl hoeksalon Links of Rechts universeel Zetelsenbedden.be

5/5

Met Hoekbank Mona wit+grijs xl hoeksalon Links of Rechts universeel Zetelsenbedden.be maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Mona wit+grijs xl hoeksalon Links of Rechts universeel Zetelsenbedden.be hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Mona wit+grijs xl hoeksalon Links of Rechts universeel Zetelsenbedden.be

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

6

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Grijs, Wit

Materiaal

Stof | Kunstleer

Diepte 

265 cm

Breedte armleuning 

0 cm

Product breedte 

325 cm

Product hoogte

76 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

76 cm

Zithoogte

39 cm

Omschrijving van Hoekbank Mona wit+grijs xl hoeksalon Links of Rechts universeel Zetelsenbedden.be

De hoekbank Mona is een absolute eyecatcher voor elke woonkamer. Met zijn elegante witte en grijze kleurcombinatie straalt deze bank stijl en klasse uit. Daarnaast is hij ook nog eens ontzettend praktisch! Met een lengte van 265 cm en een breedte van 325 cm biedt deze hoekbank meer dan genoeg ruimte om heerlijk te ontspannen. Wat deze hoekbank echt uniek maakt, is het handige kliksysteem waarmee je de grote en korte kant van de bank eenvoudig kunt aanpassen. Of je nu een linker- of rechterhoek wilt, met dit universele ontwerp is alles mogelijk. Zo kun je de indeling van de hoekbank altijd aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en de ruimte in je woonkamer. Naast het comfort en de flexibiliteit van de hoekbank, is er nog een extra verrassing: dit meubelstuk kan ook worden omgetoverd tot een comfortabel bed! Ideaal voor als je gasten hebt die willen blijven overnachten. Kortom, de hoekbank Mona is niet alleen een prachtige toevoeging aan je interieur, maar ook een multifunctioneel meubelstuk dat zowel comfort als veelzijdigheid biedt.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Mona wit+grijs xl hoeksalon Links of Rechts universeel Zetelsenbedden.be

In Hoekbank Mona wit+grijs xl hoeksalon Links of Rechts universeel Zetelsenbedden.be kunnen 6 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 265 cm

Breedte: 325 cm

Hoogte: 76 cm

Zitdiepte: 76 cm

Zithoogte: 39 cm

Breedte armleuning: 0 cm

Hoekbank Mona wit+grijs xl hoeksalon Links of Rechts universeel Zetelsenbedden.be is gemaakt van Stof | Kunstleer. De kleur van Hoekbank Mona wit+grijs xl hoeksalon Links of Rechts universeel Zetelsenbedden.be betreft Grijs, Wit.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Mona wit+grijs xl hoeksalon Links of Rechts universeel Zetelsenbedden.be kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Mona wit+grijs xl hoeksalon Links of Rechts universeel Zetelsenbedden.be betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Mona wit+grijs xl hoeksalon Links of Rechts universeel Zetelsenbedden.be voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken