Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank Denver U wit+grijs met poef hocker inbegrepen Hoekzetel

Hoekbank Denver U wit+grijs met poef hocker inbegrepen Hoekzetel

5/5

Met Hoekbank Denver U wit+grijs met poef hocker inbegrepen Hoekzetel maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Denver U wit+grijs met poef hocker inbegrepen Hoekzetel hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Denver U wit+grijs met poef hocker inbegrepen Hoekzetel

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

6

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

grijs en wit

Materiaal

Stof

Diepte 

185 cm

Breedte armleuning 

10 cm

Product breedte 

300 cm

Product hoogte

67 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

90 cm

Zithoogte

40 cm

Omschrijving van Hoekbank Denver U wit+grijs met poef hocker inbegrepen Hoekzetel

Maak kennis met de Hoekbank Denver U wit+grijs met inbegrepen poef hocker, een compleet nieuw en gezellig woonlandschap! Deze modulaire hoekbank past perfect in elk interieur dankzij de hoogwaardige bekleding en gezellige uitstraling. De bank is bedekt met wit kunstleder aan de achter- en onderkant, terwijl het zitvlak en alle kussens zijn bekleed met een stevige, kwaliteitsvolle structuurstof zoals op de afbeelding te zien is. Deze woonlandschap biedt een comfortabele zitervaring met zijn vormstabiele schuimkussens op een kern van veren. De kussens die je op de afbeelding ziet, worden meegeleverd en zijn inbegrepen in de prijs! Daarnaast is ook de poef/hocker inbegrepen. Plaats je deze tussen de bank? Dan heb je een extra groot slaapgedeelte. Daarnaast kun je de poef ook gebruiken om je loungegedeelte te vergroten. Met de Hoekbank Denver U wit+grijs met inbegrepen poef hocker haal je niet alleen een stijlvol meubelstuk in huis, maar ook een praktische oplossing voor extra slaap- en loungeplekken. Creëer je ideale woonlandschap en geniet van het comfort en de veelzijdigheid die deze hoekbank te bieden heeft!

Veelgestelde vragen over Hoekbank Denver U wit+grijs met poef hocker inbegrepen Hoekzetel

In Hoekbank Denver U wit+grijs met poef hocker inbegrepen Hoekzetel kunnen 6 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 185 cm

Breedte: 300 cm

Hoogte: 67 cm

Zitdiepte: 90 cm

Zithoogte: 40 cm

Breedte armleuning: 10 cm

Hoekbank Denver U wit+grijs met poef hocker inbegrepen Hoekzetel is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank Denver U wit+grijs met poef hocker inbegrepen Hoekzetel betreft grijs en wit.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Denver U wit+grijs met poef hocker inbegrepen Hoekzetel kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Denver U wit+grijs met poef hocker inbegrepen Hoekzetel betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Denver U wit+grijs met poef hocker inbegrepen Hoekzetel voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken