Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. slaapkamer
  2. Calverton hoekbank chaise longue links gericht donkerblauw

Calverton hoekbank chaise longue links gericht donkerblauw

5/5

Met Calverton hoekbank chaise longue links gericht donkerblauw maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Calverton hoekbank chaise longue links gericht donkerblauw hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Calverton hoekbank chaise longue links gericht donkerblauw

Merk

Fyn

Geschikt voor aantal personen

4

Plaatsing hoek

Rechts

Kleur

Blauw

Materiaal

Stof

Diepte 

225 cm

Breedte armleuning 

21 cm

Product breedte 

286 cm

Product hoogte

80 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

67 cm

Zithoogte

42.5 cm

Omschrijving van Calverton hoekbank chaise longue links gericht donkerblauw

Calverton hoekbank chaise longue links gericht donkerblauw is een prachtig meubelstuk dat je woonkamer een luxueuze uitstraling geeft. Met een zithoogte van 42,5 cm, zitbreedte van 79 cm en zitdiepte van 67 cm, biedt deze hoekbank het perfecte comfort om lekker te ontspannen. De poten hebben een hoogte van 10 cm, wat zorgt voor een stabiele en stevige basis. De hoekbank is bekleed met Sawana, een hoogwaardige stof van 100% polyester. Met een gewicht van 242g/m2 is deze stof duurzaam en slijtvast. De Martindale-waarde van meer dan 25.000 garandeert dat de stof lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik. Daarnaast heeft de stof een pilling note van 4-5, wat betekent dat het nauwelijks pluist. De kleurechtheid van de stof is beoordeeld met een score van 4, wat aangeeft dat de kleuren lang mooi blijven, zelfs bij blootstelling aan licht. Naast de uitstekende kwaliteit en comfortabele eigenschappen, heeft de Calverton hoekbank ook een stijlvol en mooi design. Het is een meubelstuk dat je in staat stelt om je eigen persoonlijke stijl te creëren. Je kunt het combineren met kleinmeubels of mooie woonaccessoires om een unieke en praktische inrichting te creëren. Bij ons vind je de nieuwste trends op het gebied van woninginrichting, zoals je ze.

Veelgestelde vragen over Calverton hoekbank chaise longue links gericht donkerblauw

In Calverton hoekbank chaise longue links gericht donkerblauw kunnen 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 225 cm

Breedte: 286 cm

Hoogte: 80 cm

Zitdiepte: 67 cm

Zithoogte: 42.5 cm

Breedte armleuning: 21 cm

Calverton hoekbank chaise longue links gericht donkerblauw is gemaakt van Stof. De kleur van Calverton hoekbank chaise longue links gericht donkerblauw betreft Blauw.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Calverton hoekbank chaise longue links gericht donkerblauw kan Rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Calverton hoekbank chaise longue links gericht donkerblauw betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Calverton hoekbank chaise longue links gericht donkerblauw voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken