Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank Silvia U Micro afkuisbare stof Vintage Hoeksalon U vormig Seatsandbeds.be

Hoekbank Silvia U Micro afkuisbare stof Vintage Hoeksalon U vormig Seatsandbeds.be

5/5

Met Hoekbank Silvia U Micro afkuisbare stof Vintage Hoeksalon U vormig Seatsandbeds.be maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Silvia U Micro afkuisbare stof Vintage Hoeksalon U vormig Seatsandbeds.be hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Silvia U Micro afkuisbare stof Vintage Hoeksalon U vormig Seatsandbeds.be

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Bruin

Materiaal

Stof

Diepte 

147 cm

Breedte armleuning 

Product breedte 

300 cm

Product hoogte

70 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

54 cm

Zithoogte

45 cm

Omschrijving van Hoekbank Silvia U Micro afkuisbare stof Vintage Hoeksalon U vormig Seatsandbeds.be

De Hoekbank Silvia U Micro is een prachtige toevoeging aan jouw woonkamer. Het model Silva is van hoogwaardige kwaliteit en biedt een luxe uitstraling. De bank is in een U-vorm ontworpen, waardoor het perfect is om gezellig samen te komen met vrienden en familie. Wat deze hoekbank echt bijzonder maakt, is het gebruik van duurzame en elegant bruin afkuisbare stof. Deze stof is niet alleen robuust, maar ook huisdiervriendelijk, waardoor je zonder zorgen kunt genieten van de bank, zelfs als je huisdieren hebt. Daarnaast rust de bank op poten van verchroomd metaal, die niet alleen stevigheid bieden, maar ook zorgen voor een praktische afstand tussen de vloer en de bank. Een ander voordeel van de Hoekbank Silvia U Micro is het ergonomische comfort dat het biedt. Met een zithoogte van 46 centimeter kun je ontspannen zitten en liggen in verschillende houdingen. Of je nu lekker wilt loungen of een filmavondje met vrienden hebt gepland, deze bank zorgt ervoor dat je comfortabel kunt genieten. Kortom, de Silvia U is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan elk interieur, maar ook een bank waar je echt van kunt genieten.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Silvia U Micro afkuisbare stof Vintage Hoeksalon U vormig Seatsandbeds.be

In Hoekbank Silvia U Micro afkuisbare stof Vintage Hoeksalon U vormig Seatsandbeds.be kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 147 cm

Breedte: 300 cm

Hoogte: 70 cm

Zitdiepte: 54 cm

Zithoogte: 45 cm

Breedte armleuning:

Hoekbank Silvia U Micro afkuisbare stof Vintage Hoeksalon U vormig Seatsandbeds.be is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank Silvia U Micro afkuisbare stof Vintage Hoeksalon U vormig Seatsandbeds.be betreft Bruin.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Silvia U Micro afkuisbare stof Vintage Hoeksalon U vormig Seatsandbeds.be kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Silvia U Micro afkuisbare stof Vintage Hoeksalon U vormig Seatsandbeds.be betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Silvia U Micro afkuisbare stof Vintage Hoeksalon U vormig Seatsandbeds.be voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken