Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. slaapkamer
  2. Omkeerbare hoekbank ETHAN van microvezel met lived-in leereffect L 218 cm x H 85 cm x D 147 cm

Omkeerbare hoekbank ETHAN van microvezel met lived-in leereffect L 218 cm x H 85 cm x D 147 cm

5/5

Met Omkeerbare hoekbank ETHAN van microvezel met lived-in leereffect L 218 cm x H 85 cm x D 147 cm maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Omkeerbare hoekbank ETHAN van microvezel met lived-in leereffect L 218 cm x H 85 cm x D 147 cm hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Omkeerbare hoekbank ETHAN van microvezel met lived-in leereffect L 218 cm x H 85 cm x D 147 cm

Merk

Merkloos

Geschikt voor aantal personen

4

Plaatsing hoek

Kleur

Bruin

Materiaal

Stof

Diepte 

147.0 cm

Breedte armleuning 

Product breedte 

218 cm

Product hoogte

85 cm

Type onderstel

Zitdiepte 

54 cm

Zithoogte

Omschrijving van Omkeerbare hoekbank ETHAN van microvezel met lived-in leereffect L 218 cm x H 85 cm x D 147 cm

De omkeerbare hoekbank ETHAN van microvezel met lived-in leereffect is een stijlvol en veelzijdig meubelstuk dat gegarandeerd een blikvanger zal zijn in elke woonkamer. Met zijn afmetingen van L 218 cm x H 85 cm x D 147 cm biedt deze hoekbank voldoende ruimte om comfortabel te zitten of te loungen. De zitting van deze hoekbank is gevuld met 2 lagen polyurethaanschuim met een dichtheid van 24 kg/m3, wat zorgt voor een optimale ondersteuning en een heerlijk zitcomfort. Daarnaast is er een laag polyestervezels toegevoegd voor extra zachtheid en een luxueuze uitstraling. Het lived-in leereffect van de microvezelbekleding geeft de hoekbank een stoere en authentieke uitstraling. Het materiaal is niet alleen duurzaam en onderhoudsvriendelijk, maar voelt ook heerlijk zacht aan. Bovendien is de hoekbank omkeerbaar, waardoor je zelf kunt kiezen aan welke kant je de hoek plaatst. Zo kun je de indeling van je woonkamer altijd naar wens aanpassen. Met de omkeerbare hoekbank ETHAN van microvezel met lived-in leereffect haal je niet alleen een prachtig meubelstuk in huis, maar ook een comfortabele en veelzijdige zitplek. Of je nu wilt ontspannen na een lange dag werken of gezellig wilt borrelen met vrienden en familie, deze hoekbank biedt altijd de perfecte plek om tot rust te komen.

Veelgestelde vragen over Omkeerbare hoekbank ETHAN van microvezel met lived-in leereffect L 218 cm x H 85 cm x D 147 cm

In Omkeerbare hoekbank ETHAN van microvezel met lived-in leereffect L 218 cm x H 85 cm x D 147 cm kunnen 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 147.0 cm

Breedte: 218 cm

Hoogte: 85 cm

Zitdiepte: 54 cm

Zithoogte:

Breedte armleuning:

Omkeerbare hoekbank ETHAN van microvezel met lived-in leereffect L 218 cm x H 85 cm x D 147 cm is gemaakt van Stof. De kleur van Omkeerbare hoekbank ETHAN van microvezel met lived-in leereffect L 218 cm x H 85 cm x D 147 cm betreft Bruin.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Omkeerbare hoekbank ETHAN van microvezel met lived-in leereffect L 218 cm x H 85 cm x D 147 cm kan geplaatst worden.

Het type onderstel van Omkeerbare hoekbank ETHAN van microvezel met lived-in leereffect L 218 cm x H 85 cm x D 147 cm betreft .

Wij hebben bekeken waar Omkeerbare hoekbank ETHAN van microvezel met lived-in leereffect L 218 cm x H 85 cm x D 147 cm voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken