Search
Close this search box.

Hoekbank chesterfield omkeerbaar TOLEDO van microvezel met verouderd effect L 228 cm x H 72 cm x D 163 cm

5/5

Met Hoekbank chesterfield omkeerbaar TOLEDO van microvezel met verouderd effect L 228 cm x H 72 cm x D 163 cm maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank chesterfield omkeerbaar TOLEDO van microvezel met verouderd effect L 228 cm x H 72 cm x D 163 cm hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank chesterfield omkeerbaar TOLEDO van microvezel met verouderd effect L 228 cm x H 72 cm x D 163 cm

Merk

Merkloos

Geschikt voor aantal personen

4

Plaatsing hoek

Kleur

Bruin

Materiaal

Stof

Diepte 

163.0 cm

Breedte armleuning 

Product breedte 

228 cm

Product hoogte

72 cm

Type onderstel

Zitdiepte 

62 cm

Zithoogte

Omschrijving van Hoekbank chesterfield omkeerbaar TOLEDO van microvezel met verouderd effect L 228 cm x H 72 cm x D 163 cm

De hoekbank chesterfield omkeerbaar TOLEDO van microvezel met verouderd effect is de perfecte toevoeging aan jouw interieur. Met zijn prachtige bekleding van verouderd microvezel, gemaakt van 70% polyester en 30% katoen, brengt deze hoekbank een stijlvolle en vintage uitstraling in elke ruimte. Met een afmeting van L 228 cm x H 72 cm x D 163 cm biedt deze hoekbank voldoende ruimte om comfortabel te ontspannen en te genieten. Het omkeerbare ontwerp geeft je de mogelijkheid om de opstelling aan te passen aan jouw voorkeur en de indeling van de kamer. Of je nu een traditionele chesterfield look wilt of een meer eigentijdse uitstraling, deze hoekbank biedt je de flexibiliteit om te variëren. Naast zijn esthetische aantrekkingskracht, biedt de hoekbank chesterfield omkeerbaar TOLEDO ook een hoog niveau van comfort. Met zijn zachte en duurzame bekleding zorgt hij voor een aangename zitervaring. De stevige constructie en kwaliteitsmaterialen zorgen ervoor dat deze hoekbank lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Voeg een vleugje elegantie en comfort toe aan jouw woonruimte met de hoekbank chesterfield omkeerbaar TOLEDO van microvezel met verouderd effect.

Veelgestelde vragen over Hoekbank chesterfield omkeerbaar TOLEDO van microvezel met verouderd effect L 228 cm x H 72 cm x D 163 cm

In Hoekbank chesterfield omkeerbaar TOLEDO van microvezel met verouderd effect L 228 cm x H 72 cm x D 163 cm kunnen 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 163.0 cm

Breedte: 228 cm

Hoogte: 72 cm

Zitdiepte: 62 cm

Zithoogte:

Breedte armleuning:

Hoekbank chesterfield omkeerbaar TOLEDO van microvezel met verouderd effect L 228 cm x H 72 cm x D 163 cm is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank chesterfield omkeerbaar TOLEDO van microvezel met verouderd effect L 228 cm x H 72 cm x D 163 cm betreft Bruin.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank chesterfield omkeerbaar TOLEDO van microvezel met verouderd effect L 228 cm x H 72 cm x D 163 cm kan geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank chesterfield omkeerbaar TOLEDO van microvezel met verouderd effect L 228 cm x H 72 cm x D 163 cm betreft .

Wij hebben bekeken waar Hoekbank chesterfield omkeerbaar TOLEDO van microvezel met verouderd effect L 228 cm x H 72 cm x D 163 cm voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken