Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Velvet Hoekbank Petter Wisselbare Hoek Donker

Velvet Hoekbank Petter Wisselbare Hoek Donker

5/5

Met Velvet Hoekbank Petter Wisselbare Hoek Donker maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Velvet Hoekbank Petter Wisselbare Hoek Donker hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Velvet Hoekbank Petter Wisselbare Hoek Donker

Merk

Merkloos

Geschikt voor aantal personen

4

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Groen

Materiaal

Velvet

Diepte 

160.00 cm

Breedte armleuning 

0 cm

Product breedte 

151 cm

Product hoogte

80 cm

Type onderstel

Hoge poten (11 cm en hoger)

Zitdiepte 

55 cm

Zithoogte

45 cm

Omschrijving van Velvet Hoekbank Petter Wisselbare Hoek Donker

De Velvet Hoekbank Petter Wisselbare Hoek Donker is een prachtige toevoeging aan jouw interieur. Met zijn elegante design en luxueuze uitstraling zal deze hoekbank gegarandeerd de eyecatcher van je woonkamer zijn. De wisselbare hoek van deze bank biedt veel flexibiliteit, waardoor je de indeling van je woonkamer kunt aanpassen zoals jij dat wilt. Daarnaast zorgt het gecapitonneerde zitvlak voor een stijlvolle en klassieke uitstraling. De comfortabele zitting en de zachte velours bekleding zorgen ervoor dat je heerlijk kunt ontspannen en genieten van je vrije tijd. Let op: houd er rekening mee dat de indicatieve/verwachte leverdatum die je via e-mail van Bol.com ontvangt, in veel gevallen niet overeenkomt met de werkelijke leverdatum. We doen ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Houd er ook rekening mee dat dit artikel niet verzonden wordt naar de Waddeneilanden in Nederland. We bieden onze excuses aan voor het eventuele ongemak dat dit kan veroorzaken.

Veelgestelde vragen over Velvet Hoekbank Petter Wisselbare Hoek Donker

In Velvet Hoekbank Petter Wisselbare Hoek Donker kunnen 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 160.00 cm

Breedte: 151 cm

Hoogte: 80 cm

Zitdiepte: 55 cm

Zithoogte: 45 cm

Breedte armleuning: 0 cm

Velvet Hoekbank Petter Wisselbare Hoek Donker is gemaakt van Velvet. De kleur van Velvet Hoekbank Petter Wisselbare Hoek Donker betreft Groen.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Velvet Hoekbank Petter Wisselbare Hoek Donker kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Velvet Hoekbank Petter Wisselbare Hoek Donker betreft Hoge poten (11 cm en hoger).

Wij hebben bekeken waar Velvet Hoekbank Petter Wisselbare Hoek Donker voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken