Search
Close this search box.

InspireMe- Zithoek hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Bankstellen, Longchair aan beide zijden

5/5

Met InspireMe- Zithoek hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Bankstellen, Longchair aan beide zijden maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van InspireMe- Zithoek hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Bankstellen, Longchair aan beide zijden hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties InspireMe- Zithoek hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Bankstellen, Longchair aan beide zijden

Merk

InspireME

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Kleur

Bruin, Zwart

Materiaal

Stof

Diepte 

146 cm

Breedte armleuning 

0 cm

Product breedte 

307 cm

Product hoogte

85 cm

Type onderstel

Massief

Zitdiepte 

53 cm

Zithoogte

45 cm

Omschrijving van InspireMe- Zithoek hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Bankstellen, Longchair aan beide zijden

De InspireMe-Zithoek hoekbank is de perfecte aanvulling voor jouw woonkamer. Deze bank is niet alleen stijlvol en comfortabel, maar heeft ook een handige slaapfunctie en opbergruimte. Met deze hoekbank kan je genieten van ontspannen momenten met je familie en vrienden, en tegelijkertijd kan je ook gasten comfortabel laten overnachten. De bekleding van de bank is gemaakt van STOF ALOVA, een microvezel meubelstof die bekend staat om zijn hoge zachtheid en flexibiliteit. Deze stof is niet alleen comfortabel om op te zitten, maar ook duurzaam en slijtvast. Daarnaast is het ook gemakkelijk te onderhouden, waardoor je jarenlang plezier kunt hebben van je hoekbank. Deze zithoek hoekbank heeft ook een praktische longchair aan beide zijden, waardoor je de opstelling van de bank naar jouw wensen kunt aanpassen. Daarnaast beschikt de bank over een handige opbergruimte onder de zitting, waar je bijvoorbeeld dekens, kussens of andere spullen kunt opbergen. Kortom, de InspireMe-Zithoek hoekbank combineert comfort, functionaliteit en stijl in één meubelstuk en zal zeker een eyecatcher zijn in jouw woonkamer.

Veelgestelde vragen over InspireMe- Zithoek hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Bankstellen, Longchair aan beide zijden

In InspireMe- Zithoek hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Bankstellen, Longchair aan beide zijden kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 146 cm

Breedte: 307 cm

Hoogte: 85 cm

Zitdiepte: 53 cm

Zithoogte: 45 cm

Breedte armleuning: 0 cm

InspireMe- Zithoek hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Bankstellen, Longchair aan beide zijden is gemaakt van Stof. De kleur van InspireMe- Zithoek hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Bankstellen, Longchair aan beide zijden betreft Bruin, Zwart.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. InspireMe- Zithoek hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Bankstellen, Longchair aan beide zijden kan geplaatst worden.

Het type onderstel van InspireMe- Zithoek hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Bankstellen, Longchair aan beide zijden betreft Massief.

Wij hebben bekeken waar InspireMe- Zithoek hoekbank met slaapfunctie en opbergruimte voor woonkame, Bankstellen, Longchair aan beide zijden voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken