Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank Hoeksalon Jetta Max microvezelstof cognac met slaapfunctie Rechts

Hoekbank Hoeksalon Jetta Max microvezelstof cognac met slaapfunctie Rechts

5/5

Met Hoekbank Hoeksalon Jetta Max microvezelstof cognac met slaapfunctie Rechts maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Hoeksalon Jetta Max microvezelstof cognac met slaapfunctie Rechts hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Hoeksalon Jetta Max microvezelstof cognac met slaapfunctie Rechts

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

7

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Bruin

Materiaal

Stof

Diepte 

200 cm

Breedte armleuning 

50 cm

Product breedte 

350 cm

Product hoogte

82 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

59 cm

Zithoogte

44 cm

Omschrijving van Hoekbank Hoeksalon Jetta Max microvezelstof cognac met slaapfunctie Rechts

Jet Max is een stoere u-vormige hoekbank met een slaapfunctie. Deze bank biedt voldoende zitruimte voor het hele gezin en heeft de perfecte zithoogte. De verstelbare hoofdsteunen zorgen voor extra comfort en maken deze bank tot een absolute bestseller. De zitkussens zijn voorzien van Bonnell-vering, wat zorgt voor een optimale ondersteuning tijdens het zitten. Daarnaast zijn zowel de zit- als rugkussens gevuld met stevig polyetherschuim en koudschuim, waardoor je verzekerd bent van een uiterst comfortabele zitervaring. De verchroomde pootjes geven de bank een moderne uitstraling en zorgen voor een stevige basis. Dankzij de slaapfunctie is deze hoekbank ook ideaal voor logeerpartijen of wanneer je gewoon even wilt ontspannen en een dutje wilt doen. Kortom, de Hoekbank Hoeksalon Jetta Max microvezelstof cognac met slaapfunctie Rechts is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar comfort, functionaliteit en stijl in één meubelstuk.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Hoeksalon Jetta Max microvezelstof cognac met slaapfunctie Rechts

In Hoekbank Hoeksalon Jetta Max microvezelstof cognac met slaapfunctie Rechts kunnen 7 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 200 cm

Breedte: 350 cm

Hoogte: 82 cm

Zitdiepte: 59 cm

Zithoogte: 44 cm

Breedte armleuning: 50 cm

Hoekbank Hoeksalon Jetta Max microvezelstof cognac met slaapfunctie Rechts is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank Hoeksalon Jetta Max microvezelstof cognac met slaapfunctie Rechts betreft Bruin.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Hoeksalon Jetta Max microvezelstof cognac met slaapfunctie Rechts kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Hoeksalon Jetta Max microvezelstof cognac met slaapfunctie Rechts betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Hoeksalon Jetta Max microvezelstof cognac met slaapfunctie Rechts voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken