Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank U Tokio xl wooneiland hoeksalon met bed en opbergruimte en stof + pu hoekzetel zetelsenbedden.be

Hoekbank U Tokio xl wooneiland hoeksalon met bed en opbergruimte en stof + pu hoekzetel zetelsenbedden.be

5/5

Met Hoekbank U Tokio xl wooneiland hoeksalon met bed en opbergruimte en stof + pu hoekzetel zetelsenbedden.be maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank U Tokio xl wooneiland hoeksalon met bed en opbergruimte en stof + pu hoekzetel zetelsenbedden.be hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank U Tokio xl wooneiland hoeksalon met bed en opbergruimte en stof + pu hoekzetel zetelsenbedden.be

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Wit, Zwart

Materiaal

Kunstleer | Stof

Diepte 

160 cm

Breedte armleuning 

20 cm

Product breedte 

335 cm

Product hoogte

80 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

55 cm

Zithoogte

40 cm

Omschrijving van Hoekbank U Tokio xl wooneiland hoeksalon met bed en opbergruimte en stof + pu hoekzetel zetelsenbedden.be

"De Hoekbank U Tokio xl wooneiland is een jeugdige en toffe hoeksalon met een dubbele lounge in u-vorm! Deze zitbank voegt een stijlvolle touch toe aan elk interieur. Dankzij de multifunctionele eigenschappen is deze hoekbank een echte bestseller die de tand des tijds doorstaat. Met zijn opbergruimte en ruime bed-functie is deze hoeksalon bijzonder populair. De Hoekbank U Tokio xl wooneiland wordt geleverd met de kussens zoals afgebeeld. De onderkant en leuningen zijn gemaakt van pu lederlook, terwijl het zitvlak is voorzien van stevige structuurstof. Het wit lederlook geeft de hoekbank een elegante uitstraling, terwijl de zwarte structuurstof zorgt voor stevigheid. Naast het bieden van ultiem comfort, is deze hoeksalon ook een praktische aanvulling op uw interieur. De opbergruimte stelt u in staat om uw spullen netjes op te bergen, terwijl de ruime bed-functie zorgt voor een comfortabele slaapplek. Of u nu wilt ontspannen, loungen of een dutje wilt doen, deze hoeksalon biedt alles wat u nodig heeft. Kies voor de Hoekbank U Tokio xl wooneiland en geniet van een jeugdige, trendy en multifunctionele zitervaring. Met zijn unieke u-shape en hoogwaardige materialen is deze hoeksalon een echte blikvanger in uw interieur!".

Veelgestelde vragen over Hoekbank U Tokio xl wooneiland hoeksalon met bed en opbergruimte en stof + pu hoekzetel zetelsenbedden.be

In Hoekbank U Tokio xl wooneiland hoeksalon met bed en opbergruimte en stof + pu hoekzetel zetelsenbedden.be kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 160 cm

Breedte: 335 cm

Hoogte: 80 cm

Zitdiepte: 55 cm

Zithoogte: 40 cm

Breedte armleuning: 20 cm

Hoekbank U Tokio xl wooneiland hoeksalon met bed en opbergruimte en stof + pu hoekzetel zetelsenbedden.be is gemaakt van Kunstleer | Stof. De kleur van Hoekbank U Tokio xl wooneiland hoeksalon met bed en opbergruimte en stof + pu hoekzetel zetelsenbedden.be betreft Wit, Zwart.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank U Tokio xl wooneiland hoeksalon met bed en opbergruimte en stof + pu hoekzetel zetelsenbedden.be kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank U Tokio xl wooneiland hoeksalon met bed en opbergruimte en stof + pu hoekzetel zetelsenbedden.be betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank U Tokio xl wooneiland hoeksalon met bed en opbergruimte en stof + pu hoekzetel zetelsenbedden.be voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken