Search
Close this search box.

Hoekbank met slaapfunctie, universele hocker, slaapbank GREG (Zwart DOT 100 + Zacht 11)

5/5

Met Hoekbank met slaapfunctie, universele hocker, slaapbank GREG (Zwart DOT 100 + Zacht 11) maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank met slaapfunctie, universele hocker, slaapbank GREG (Zwart DOT 100 + Zacht 11) hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank met slaapfunctie, universele hocker, slaapbank GREG (Zwart DOT 100 + Zacht 11)

Merk

InspireME

Geschikt voor aantal personen

Plaatsing hoek

Links en rechts

Kleur

Zwart

Materiaal

Stof

Diepte 

140 cm

Breedte armleuning 

0 cm

Product breedte 

235 cm

Product hoogte

97 cm

Type onderstel

Massief

Zitdiepte 

0 cm

Zithoogte

0 cm

Omschrijving van Hoekbank met slaapfunctie, universele hocker, slaapbank GREG (Zwart DOT 100 + Zacht 11)

Hoekbank met slaapfunctie, universele hocker, slaapbank GREG (Zwart DOT 100 + Zacht 11). De universele hoekbank GREG is een prachtig en praktisch meubelstuk dat perfect in elke woonkamer past. Met zijn houten constructie en gelamineerde plaat is deze hoekbank duurzaam en stevig. De zitting is gemaakt van zeer elastisch PU-schuim, wat zorgt voor een comfortabele en ontspannende zitervaring. Wat deze hoekbank echt speciaal maakt, is de grote slaapfunctie met een handig automatisch openingsmechanisme. Met slechts een paar eenvoudige stappen kan de bank worden omgetoverd tot een comfortabel bed, perfect voor gasten die blijven overnachten. Daarnaast heeft de hoekbank ook twee lades waarin beddengoed gemakkelijk kan worden opgeborgen. De hoekbank GREG heeft metalen poten aan de voorkant, waardoor hij niet alleen stevig staat, maar ook een moderne uitstraling heeft. De gestoffeerde rug maakt van deze hoekbank een vrijstaand meubel, wat betekent dat hij niet per se tegen een muur hoeft te staan. Bovendien worden er twee decoratieve kussens meegeleverd, waardoor je de hoekbank naar eigen smaak kunt stylen. Met afmetingen van 235 cm breed, 140 cm diep en een hoogte van 97 cm (met kussens) biedt deze hoekbank voldoende ruimte om comfortabel te zitten. Het ligoppervlak van de slaapfunctie is 200 cm x 124.

Veelgestelde vragen over Hoekbank met slaapfunctie, universele hocker, slaapbank GREG (Zwart DOT 100 + Zacht 11)

In Hoekbank met slaapfunctie, universele hocker, slaapbank GREG (Zwart DOT 100 + Zacht 11) kunnen zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 140 cm

Breedte: 235 cm

Hoogte: 97 cm

Zitdiepte: 0 cm

Zithoogte: 0 cm

Breedte armleuning: 0 cm

Hoekbank met slaapfunctie, universele hocker, slaapbank GREG (Zwart DOT 100 + Zacht 11) is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank met slaapfunctie, universele hocker, slaapbank GREG (Zwart DOT 100 + Zacht 11) betreft Zwart.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank met slaapfunctie, universele hocker, slaapbank GREG (Zwart DOT 100 + Zacht 11) kan Links en rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank met slaapfunctie, universele hocker, slaapbank GREG (Zwart DOT 100 + Zacht 11) betreft Massief.

Wij hebben bekeken waar Hoekbank met slaapfunctie, universele hocker, slaapbank GREG (Zwart DOT 100 + Zacht 11) voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken