Search
Close this search box.

Grote panoramische hoekbank 6/7 zits stof + kunstleer BERLIN U (Bruin, Rechter hoekbank)

5/5

Met Grote panoramische hoekbank 6/7 zits stof + kunstleer BERLIN U (Bruin, Rechter hoekbank) maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Grote panoramische hoekbank 6/7 zits stof + kunstleer BERLIN U (Bruin, Rechter hoekbank) hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Grote panoramische hoekbank 6/7 zits stof + kunstleer BERLIN U (Bruin, Rechter hoekbank)

Merk

InspireME

Geschikt voor aantal personen

4 - 5

Plaatsing hoek

Rechts

Kleur

Bruin

Materiaal

Stof

Diepte 

140 cm

Breedte armleuning 

0 cm

Product breedte 

300 cm

Product hoogte

88 cm

Type onderstel

Massief

Zitdiepte 

55 cm

Zithoogte

42 cm

Omschrijving van Grote panoramische hoekbank 6/7 zits stof + kunstleer BERLIN U (Bruin, Rechter hoekbank)

Grote panoramische hoekbank 6/7 zits stof + kunstleer BERLIN U (Bruin, Rechter hoekbank). De BERLIN U panoramische hoekbank is de perfecte aanvulling op jouw woonkamer. Met een breedte van 300 cm en een diepte van 140 cm biedt deze bank voldoende ruimte voor het hele gezin. De bank is gemaakt van een massief houten frame en meubelpaneel, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie. De zitting van de bank is gestoffeerd met polyetherschuim en Bonnell-veren, waardoor je comfortabel kunt zitten en ontspannen. Daarnaast is deze hoekbank ook nog eens een slaapbank, met een ligvlak van 270 x 130 cm. Ideaal voor logees of een gezellige filmavond! De BERLIN U panoramische hoekbank heeft ook nog eens drie handige opbergvakken, waarin je bijvoorbeeld kussens, dekens of afstandsbedieningen kunt opbergen. De rug van de bank is ook gestoffeerd, waardoor deze ook vrij in de ruimte geplaatst kan worden. Bij de bank worden vier decoratieve kussens inbegrepen, die zorgen voor een extra gezellige sfeer. Deze hoekbank is bekleed met stof SUMATRA, een prachtige gevlochten structuur van 100% PES. Het kunstleer, genaamd ETERNITY, is gemaakt van 100% PU en zorgt voor een luxe uitstraling. De bank wordt rechtstreeks bij jou thuis geleverd in een pakket, klaar om te mon.

Veelgestelde vragen over Grote panoramische hoekbank 6/7 zits stof + kunstleer BERLIN U (Bruin, Rechter hoekbank)

In Grote panoramische hoekbank 6/7 zits stof + kunstleer BERLIN U (Bruin, Rechter hoekbank) kunnen 4 - 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 140 cm

Breedte: 300 cm

Hoogte: 88 cm

Zitdiepte: 55 cm

Zithoogte: 42 cm

Breedte armleuning: 0 cm

Grote panoramische hoekbank 6/7 zits stof + kunstleer BERLIN U (Bruin, Rechter hoekbank) is gemaakt van Stof. De kleur van Grote panoramische hoekbank 6/7 zits stof + kunstleer BERLIN U (Bruin, Rechter hoekbank) betreft Bruin.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Grote panoramische hoekbank 6/7 zits stof + kunstleer BERLIN U (Bruin, Rechter hoekbank) kan Rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Grote panoramische hoekbank 6/7 zits stof + kunstleer BERLIN U (Bruin, Rechter hoekbank) betreft Massief.

Wij hebben bekeken waar Grote panoramische hoekbank 6/7 zits stof + kunstleer BERLIN U (Bruin, Rechter hoekbank) voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken