Search
Close this search box.

Hoekbank Yvette met slaapbank opbergruimte

5/5

Met Hoekbank Yvette met slaapbank opbergruimte maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Yvette met slaapbank opbergruimte hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Yvette met slaapbank opbergruimte

Merk

Divaco

Geschikt voor aantal personen

5

Plaatsing hoek

Kleur

Grijs, Wit

Materiaal

Stof

Diepte 

247 cm

Breedte armleuning 

0 cm

Product breedte 

304 cm

Product hoogte

88 cm

Type onderstel

Zitdiepte 

56 cm

Zithoogte

44 cm

Omschrijving van Hoekbank Yvette met slaapbank opbergruimte

Hoekbank Yvette met slaapbank en opbergruimte is het perfecte meubelstuk voor jouw woonkamer. Met 2x 2-zit, een comfortabel hoekelement en een longchair met een handige koffer, biedt deze hoekbank voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van je vrije tijd. Deze veelzijdige hoekbank is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Eén van de 2-zitbanken kan eenvoudig worden omgevormd tot een comfortabele slaapbank, waardoor je altijd een extra slaapruimte hebt voor gasten. De grijze en witte kleuren van de hoekbank passen perfect bij elk interieur en voegen een vleugje elegantie toe aan je woonkamer. Bovendien is deze hoekbank voorzien van een handige opbergruimte. De koffer in de longchair biedt voldoende ruimte om dekens, kussens en andere spullen op te bergen, waardoor je woonkamer altijd netjes en georganiseerd blijft. Kortom, Hoekbank Yvette met slaapbank en opbergruimte is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar comfort, stijl en functionaliteit in één meubelstuk.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Yvette met slaapbank opbergruimte

In Hoekbank Yvette met slaapbank opbergruimte kunnen 5 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 247 cm

Breedte: 304 cm

Hoogte: 88 cm

Zitdiepte: 56 cm

Zithoogte: 44 cm

Breedte armleuning: 0 cm

Hoekbank Yvette met slaapbank opbergruimte is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank Yvette met slaapbank opbergruimte betreft Grijs, Wit.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Yvette met slaapbank opbergruimte kan geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Yvette met slaapbank opbergruimte betreft .

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Yvette met slaapbank opbergruimte voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken