Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank Sven Bis Left Taupe hoeksalon met bed en opbergruimte

Hoekbank Sven Bis Left Taupe hoeksalon met bed en opbergruimte

5/5

Met Hoekbank Sven Bis Left Taupe hoeksalon met bed en opbergruimte maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank Sven Bis Left Taupe hoeksalon met bed en opbergruimte hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank Sven Bis Left Taupe hoeksalon met bed en opbergruimte

Merk

zetelsenbedden.be

Geschikt voor aantal personen

3 - 4

Plaatsing hoek

Links

Kleur

Grijs

Materiaal

Stof

Diepte 

162 cm

Breedte armleuning 

86 cm

Product breedte 

272 cm

Product hoogte

85 cm

Type onderstel

Lage poten (tot en met 10 cm)

Zitdiepte 

55 cm

Zithoogte

42 cm

Omschrijving van Hoekbank Sven Bis Left Taupe hoeksalon met bed en opbergruimte

Ben je op zoek naar een comfortabele hoekbank? Stop dan even met zoeken. De Hoekbank Sven Bis Left Taupe is precies wat je nodig hebt. Svensson heeft ervoor gezorgd dat deze bank een hoge zitplaats heeft, zodat je optimaal comfort ervaart. Daarnaast zijn de hoofdsteunen verstelbaar, waardoor je extra ondersteuning krijgt. Maar dat is nog niet alles, want deze bank heeft ook opbergruimte en een slaapfunctie! Of je nu een filmavondje wilt organiseren of onverwachts bezoek krijgt, met de slaapfunctie tover je de bank eenvoudig om tot een comfortabel bed. Maar dat is nog niet alles. We leveren deze hoekbank in hoogwaardige microvezelstof van de beste kwaliteit. Deze stof staat bekend om zijn duurzaamheid en eenvoudig onderhoud. Enkele belangrijke eigenschappen van de stof zijn het gewicht van 480 g/m2 +/- 5% en de samenstelling van 100% polyester. Dit betekent dat de stof lang meegaat en gemakkelijk schoon te maken is. De taupe kleur geeft de bank een stijlvolle uitstraling die in elk interieur past. Kortom, de Hoekbank Sven Bis Left Taupe is niet alleen ergonomisch, maar ook praktisch en stijlvol. Met de verstelbare hoofdsteunen, opbergruimte en slaapfunctie is deze bank perfect voor elke woonkamer. Bestel vandaag nog en geniet van het ultieme comfort dat deze hoekbank te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over Hoekbank Sven Bis Left Taupe hoeksalon met bed en opbergruimte

In Hoekbank Sven Bis Left Taupe hoeksalon met bed en opbergruimte kunnen 3 - 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 162 cm

Breedte: 272 cm

Hoogte: 85 cm

Zitdiepte: 55 cm

Zithoogte: 42 cm

Breedte armleuning: 86 cm

Hoekbank Sven Bis Left Taupe hoeksalon met bed en opbergruimte is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank Sven Bis Left Taupe hoeksalon met bed en opbergruimte betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank Sven Bis Left Taupe hoeksalon met bed en opbergruimte kan Links geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank Sven Bis Left Taupe hoeksalon met bed en opbergruimte betreft Lage poten (tot en met 10 cm).

Wij hebben bekeken waar Hoekbank Sven Bis Left Taupe hoeksalon met bed en opbergruimte voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken