Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Hoekbank met 4/5-zitsbank, van stof, woonkamer en woonkamer ALVARO (Lichtgrijs (Cover 83 + Jungle 37) rechts)

Hoekbank met 4/5-zitsbank, van stof, woonkamer en woonkamer ALVARO (Lichtgrijs (Cover 83 + Jungle 37) rechts)

5/5

Met Hoekbank met 4/5-zitsbank, van stof, woonkamer en woonkamer ALVARO (Lichtgrijs (Cover 83 + Jungle 37) rechts) maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Hoekbank met 4/5-zitsbank, van stof, woonkamer en woonkamer ALVARO (Lichtgrijs (Cover 83 + Jungle 37) rechts) hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Hoekbank met 4/5-zitsbank, van stof, woonkamer en woonkamer ALVARO (Lichtgrijs (Cover 83 + Jungle 37) rechts)

Merk

InspireME

Geschikt voor aantal personen

3 - 4

Plaatsing hoek

Rechts

Kleur

Grijs

Materiaal

Stof

Diepte 

205 cm

Breedte armleuning 

0 cm

Product breedte 

280 cm

Product hoogte

90 cm

Type onderstel

Massief

Zitdiepte 

60 cm

Zithoogte

43 cm

Omschrijving van Hoekbank met 4/5-zitsbank, van stof, woonkamer en woonkamer ALVARO (Lichtgrijs (Cover 83 + Jungle 37) rechts)

Hoekbank met 4/5-zitsbank, van stof, woonkamer en woonkamer ALVARO (Lichtgrijs (Cover 83 + Jungle 37) rechts). Ontdek het comfort en de stijl van de hoekbank Alvaro! Met zijn royale afmetingen van 280 cm breed en 205 cm diep biedt deze hoekbank voldoende ruimte voor het hele gezin. De bank is gemaakt van een stabiele structuur van hout en meubelplaat, waardoor hij duurzaam en stevig is. De bank is voorzien van hoogwaardige schuimrubberen bekleding met een dichtheid van 30 kg/m³, wat zorgt voor een comfortabele zitervaring. Wat deze hoekbank echt bijzonder maakt, is het feit dat hij ook kan dienen als slaapbank voor 2 personen. Met een ligoppervlak van 125 x 198 cm biedt de bank voldoende ruimte om te liggen en te ontspannen. Bovendien is de bank uitgerust met een handig opbergruimte en een openingssteunmechanisme, waardoor je gemakkelijk bij je spullen kunt en de bank eenvoudig kunt transformeren tot een comfortabel bed. De hoekbank Alvaro is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Hij is volledig bekleed met een lichtgrijze stof, waardoor hij perfect past in elk interieur. De bank heeft ook verstelbare hoofdsteunen, zodat je altijd de juiste ondersteuning kunt vinden. De chroomkleurige poten geven de bank een moderne uitstraling. Kort.

Veelgestelde vragen over Hoekbank met 4/5-zitsbank, van stof, woonkamer en woonkamer ALVARO (Lichtgrijs (Cover 83 + Jungle 37) rechts)

In Hoekbank met 4/5-zitsbank, van stof, woonkamer en woonkamer ALVARO (Lichtgrijs (Cover 83 + Jungle 37) rechts) kunnen 3 - 4 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 205 cm

Breedte: 280 cm

Hoogte: 90 cm

Zitdiepte: 60 cm

Zithoogte: 43 cm

Breedte armleuning: 0 cm

Hoekbank met 4/5-zitsbank, van stof, woonkamer en woonkamer ALVARO (Lichtgrijs (Cover 83 + Jungle 37) rechts) is gemaakt van Stof. De kleur van Hoekbank met 4/5-zitsbank, van stof, woonkamer en woonkamer ALVARO (Lichtgrijs (Cover 83 + Jungle 37) rechts) betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Hoekbank met 4/5-zitsbank, van stof, woonkamer en woonkamer ALVARO (Lichtgrijs (Cover 83 + Jungle 37) rechts) kan Rechts geplaatst worden.

Het type onderstel van Hoekbank met 4/5-zitsbank, van stof, woonkamer en woonkamer ALVARO (Lichtgrijs (Cover 83 + Jungle 37) rechts) betreft Massief.

Wij hebben bekeken waar Hoekbank met 4/5-zitsbank, van stof, woonkamer en woonkamer ALVARO (Lichtgrijs (Cover 83 + Jungle 37) rechts) voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken