Search
Close this search box.

XXL zevenzitsbank van kunstleer SICILE tweekleurig en antraciet L 400 cm x H 70 cm x D 250 cm

5/5

Met XXL zevenzitsbank van kunstleer SICILE tweekleurig en antraciet L 400 cm x H 70 cm x D 250 cm maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van XXL zevenzitsbank van kunstleer SICILE tweekleurig en antraciet L 400 cm x H 70 cm x D 250 cm hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties XXL zevenzitsbank van kunstleer SICILE tweekleurig en antraciet L 400 cm x H 70 cm x D 250 cm

Merk

Merkloos

Geschikt voor aantal personen

7

Plaatsing hoek

Kleur

Grijs

Materiaal

Kunstleer

Diepte 

250.0 cm

Breedte armleuning 

Product breedte 

400 cm

Product hoogte

70 cm

Type onderstel

Zitdiepte 

70 cm

Zithoogte

Omschrijving van XXL zevenzitsbank van kunstleer SICILE tweekleurig en antraciet L 400 cm x H 70 cm x D 250 cm

Deze XXL zevenzitsbank van kunstleer, genaamd SICILE, is een ware blikvanger in elke woonkamer. Met zijn imposante afmetingen van L 400 cm x H 70 cm x D 250 cm biedt deze bank voldoende ruimte voor het hele gezin en meer. Het tweekleurige ontwerp in wit en antraciet geeft deze bank een moderne en stijlvolle uitstraling die perfect past bij elk interieur. Het kunstleren materiaal van deze bank zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar is ook zeer gemakkelijk te onderhouden. Vlekken en vuil kunnen eenvoudig worden verwijderd met een vochtige doek, waardoor deze bank perfect is voor gezinnen met kinderen of huisdieren. Bovendien zorgt het extra dikke zitkussen voor een optimaal comfort, zodat je heerlijk kunt ontspannen na een lange dag. Of je nu gezellig wilt samenkomen met vrienden en familie, een filmavondje wilt houden of gewoon lekker wilt relaxen, deze XXL zevenzitsbank biedt de ideale plek. De stevige constructie en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze bank jarenlang meegaat en zijn vorm behoudt. Kortom, met de XXL zevenzitsbank van kunstleer SICILE haal je niet alleen een prachtig meubelstuk in huis, maar ook een comfortabele en duurzame toevoeging aan je interieur.

Veelgestelde vragen over XXL zevenzitsbank van kunstleer SICILE tweekleurig en antraciet L 400 cm x H 70 cm x D 250 cm

In XXL zevenzitsbank van kunstleer SICILE tweekleurig en antraciet L 400 cm x H 70 cm x D 250 cm kunnen 7 zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 250.0 cm

Breedte: 400 cm

Hoogte: 70 cm

Zitdiepte: 70 cm

Zithoogte:

Breedte armleuning:

XXL zevenzitsbank van kunstleer SICILE tweekleurig en antraciet L 400 cm x H 70 cm x D 250 cm is gemaakt van Kunstleer. De kleur van XXL zevenzitsbank van kunstleer SICILE tweekleurig en antraciet L 400 cm x H 70 cm x D 250 cm betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. XXL zevenzitsbank van kunstleer SICILE tweekleurig en antraciet L 400 cm x H 70 cm x D 250 cm kan geplaatst worden.

Het type onderstel van XXL zevenzitsbank van kunstleer SICILE tweekleurig en antraciet L 400 cm x H 70 cm x D 250 cm betreft .

Wij hebben bekeken waar XXL zevenzitsbank van kunstleer SICILE tweekleurig en antraciet L 400 cm x H 70 cm x D 250 cm voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken