Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. Bank Juline 200x155 met slaapfunctie ottomane variabele hoekbank

Bank Juline 200x155 met slaapfunctie ottomane variabele hoekbank

5/5

Met Bank Juline 200x155 met slaapfunctie ottomane variabele hoekbank maak je optimaal gebruik van een hoek in je woning. Je zorgt er zodoende voor dat je geen ruimte verliest, maar wel een comfortabel meubelstuk kunt plaatsen. Een hoekbank biedt veel zitplaatsen, zodat je heerlijk met meerdere mensen op de bank kunt ontspannen. Bekijk de specificaties van Bank Juline 200x155 met slaapfunctie ottomane variabele hoekbank hieronder en bestel het snel via de button!

Specificaties Bank Juline 200x155 met slaapfunctie ottomane variabele hoekbank

Merk

DELIFE

Geschikt voor aantal personen

Plaatsing hoek

Links

Kleur

Grijs

Materiaal

Stof

Diepte 

2000 cm

Breedte armleuning 

Product breedte 

200 cm

Product hoogte

74 cm

Type onderstel

Zitdiepte 

45 cm

Zithoogte

44 cm

Omschrijving van Bank Juline 200x155 met slaapfunctie ottomane variabele hoekbank

Bank Juline is niet alleen stijlvol en tijdloos mooi, maar biedt ook een handige slaapfunctie. Met zijn variabele ottomane hoekbank kunt u deze bank eenvoudig aanpassen aan uw woonruimte. Of u nu wilt ontspannen, een dutje wilt doen of gasten wilt ontvangen, deze bank biedt de perfecte oplossing. De bekleding van de bank is gemaakt van een slijtvaste structuurstof in een elegante grijze kleur. Deze stof is niet alleen duurzaam, maar ook onderhoudsvriendelijk. U hoeft zich geen zorgen te maken over vlekken of zware belastingen, want deze bank kan alles aan. Geniet jarenlang van het comfort en de stijl die de Juline hoekbank u biedt. Daarnaast is de Juline hoekbank voorzien van een praktische slaapfunctie. Met een eenvoudige beweging transformeert u deze bank in een comfortabel bed. Perfect voor logees of wanneer u extra slaapruimte nodig heeft. Creëer een gezellige en functionele woonruimte met de Juline hoekbank met slaapfunctie en ontdek het gemak en comfort dat het u biedt.

Veelgestelde vragen over Bank Juline 200x155 met slaapfunctie ottomane variabele hoekbank

In Bank Juline 200x155 met slaapfunctie ottomane variabele hoekbank kunnen zitten. De afmetingen zijn dan ook als volgt:

Diepte: 2000 cm

Breedte: 200 cm

Hoogte: 74 cm

Zitdiepte: 45 cm

Zithoogte: 44 cm

Breedte armleuning:

Bank Juline 200x155 met slaapfunctie ottomane variabele hoekbank is gemaakt van Stof. De kleur van Bank Juline 200x155 met slaapfunctie ottomane variabele hoekbank betreft Grijs.

Bekijk goed in welke hoek van de kamer je de hoekbank geplaatst wilt hebben. Bank Juline 200x155 met slaapfunctie ottomane variabele hoekbank kan Links geplaatst worden.

Het type onderstel van Bank Juline 200x155 met slaapfunctie ottomane variabele hoekbank betreft .

Wij hebben bekeken waar Bank Juline 200x155 met slaapfunctie ottomane variabele hoekbank voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier en ga meteen naar de webshop.

Bekijk ook andere hoekbanken